Haberler

Kimseyle Düşmanlığım Yok

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Düzenlediği Basın Toplantısında Kimseyle Düşmanlığının Olmadığını Söyledi.

Avcılar Firuzköy'deki evinde geçtiğimiz Cumartesi gecesi silahlı saldırıya uğrayan avcılar belediye başkanı mustafa değirmenci, düzenlediği basın toplantısında kimseyle düşmanlığının olmadığını söyledi.

Sabah geldiği Belediye binasında personel, meclis üyeleri ve vatandaşlar tarafından çiçekle karşılanan Başkan Değirmenci, Her zaman yalnız ve korumasız dolaştığını ifade ederek, "Benim Kimseyle düşmanlığım yoktur" dedi.

Değirmenci basın toplantısında şunları söyledi:

"Barışın ve huzurun hüküm sürmesini, silahların yerini çiçeklerin almasını arzuladığımız günümüz Türkiye'sinde ne yazık ki, istenmeyen olaylar da yaşanıyor.

Tıpkı hedefi olduğum silahlı saldırı gibi…

Evet, Cumartesi gecesi saat 23.30 sıralarında, belediye başkanı olduğum Avcılar ilçesinin Firuzköy semtindeki evime, bilindiği üzere kurşun yağdırıldı.

Odamda, gazete okuduğum sırada bir anda 4 el silah sesi duydum.

Eşim korkuyla yere yatınca, ben de onu korumak amacıyla üzerine kapaklandım. Gecenin karanlığında meçhul kişi tarafından evime sıkılan kurşunlardan birinin oturduğumuz odanın camına isabet ettiğini gördüm. O sırada pencere önünde bulunmuyor olmamız, ilk kurşunda kendimizi yere atmış bulunmamız, belki de saldırıdan yara almadan kurtulmamızı sağladı.

Olaydan sonra, Emniyet Müdürlüğü'nde verdiğim ifadede de belirttiğim gibi, şüphelendiğim her hangi biri ya da birileri yoktur.

Bugüne kadar da kimseden herhangi bir tehdit almış değilim. Ancak, Belediye Başkanlığı görevimden dolayı gerçekleştirdiğim icraatlardan, uygulamalardan rahatsızlık duyan bir takım kişilerin var olması da kuvvetle muhtemeldir.

O nedenle, evime, şahsıma hatta aileme yönelik bu silahlı saldırının fail veya faillerinin, bu kişilerden biri ya da birileri olabileceğini tahmin ediyorum.

Mağduru ve şikayetçisi olduğum olayın seyri ve nedeni hakkında bilgi vermek, elbette emniyet yetkililerinin işidir. Çünkü soruşturma polis tarafından sürdürülmektedir. Sizler gibi ben de, şahsımı hedef alan saldırının üzerindeki sis perdesinin aralanmasını bekliyorum. Ve inanıyorum ki, Avcılar Emniyet Müdürlüğü yetkilileri en kısa sürede bu olayı aydınlatacak, fail ya da failleri yakalayarak adalete teslim edecektir."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title