Haberler

"Kimseye Kırgın Değilim"

Beşiktaş'ın Altyapısından Yetişen Batuhan Karadeniz Kimseye Kırgın Olmadığını Söyledi.

Övünç ÖZDEM / İSTANBUL,(DHA)

BEŞİKTAŞ'ın altyapısından yetişen Batuhan Karadeniz, 17 yaşında A takıma yükselmesine rağmen kendisinden beklenen istikrarlı performansı bir türlü gösteremedi. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Eskişehirspor'a kiralık olarak verilen genç oyuncu bu sezonun büyük bir kısmını Beşiktaş A2 takımında oynayarak geçirdi. Önümüzdeki sezon Beşiktaş A takımı ile antrenmanlara çıkması beklenen Batuhan dün sürpriz bir karar ile Eskişehirspor'a bonservisi ile birlikte verildi. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kadroda düşünmediğini açıklaması üzerine Siyah Beyazlı yönetimin Eskişehirspor'a verdiği Batuhan sessizliğini DHA'ya bozdu.

Genç oyuncu kimseye kırgın olmadığını söylerken, Mustafa Denizli'nin kendisi ile ilgili düşüncelerine saygı duyduğunu söyledi.

"Dün yapılan görüşmeler sonrası artık Eskişehirspor forması giyeceğim. Ben bu sezon Beşiktaş'a yararlı olmaya çalışsam da bir türlü forma giyemedim. A2 takımında elimden geleni yaptım ve hep formda kalmaya çalıştım. Ancak olmadı. Yönetim kurulumuz beni Eskişehirspor'a vermeyi uygun bulmuş. Sanırım teknik direktörümüz Mustafa Denizli beni önümüzdeki sezon kadroda düşünmediğini ifade etmiş. Hocamızın bu kararından sonra yönetimimiz de beni çok isteyen Eskişehirspor'un teklifini değerlendirmeye almış. Sonuçta anlaşma yapıldı ve önümüzdeki sezondan itibaren Eskişehirspor forması giyeceğim. Eskişehirspor'da geçen sezon güzel günler yaşamıştım. Performansım ve attığım gollerle takımıma katkı sağlamıştım. Rıza çalımbay beni bu sezonun başında da istemişti ama kısmet olmamıştı. Ben Rıza hocaya ve başkan Halil ünal'a bana gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Artık Eskişehirspor için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş'a iyi bir gelir kazandırmak da beni ayrıca mutlu etti. Kimseye kırgın değilm. Ne başkan ve yöneticilerimize, ne de Mustafa Hoca'ya kırgınlığım yok. Mustafa Denizli'nin benimle ilgili verdiği karara saygı duyuyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title