Haberler

Kimsenin Tahtında Gözüm Yok!

Eda Taşpınar'ın Tahtına Aday Gösterilen Ivana Sert: Eda Benim Çok Yakın Arkadaşım ve Tarzını Çok Beğeniyorum. Ama Kimseye Rakip Olmak Gibi Bir Derdim Yok..

EDA TAŞPINAR'IN TAHTINA ADAY GÖSTERİLEN IVANA SERT: EDA BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIM VE TARZINI ÇOK BEĞENİYORUM. AMA KİMSEYE RAKİP OLMAK GİBİ BİR DERDİM YOK..

Eda'nın tarzını çok beğeniyorum Sosyetenin 'İkoncan'ı Eda Taşpınar'ın yokluğunda Bodrum sahillerinin gözdesi olan Ivana Sert, 'Şık giyinmeyi seviyorum. Bunu ikon olmak değil, kendimi iyi hissetmek için yapıyorum. Kimsenin tahtında gözüm yok' dedi. Bodrum'da ilgi odağı olduktan sonra ilk röportajını Şamdan Plus dergisinden Fuat Çağdaş'a veren Ivana Sert, hakkında merak edilenleri anlattı:

SİHİRLİ DEĞNEK GİBİ!

* 1999 yılında bir arkadaşım 'Türkiye'de modellik yapmak ister misin?' diye sordu ve böylece Türkiye hayatıma girdi. Sorunlu başlayan Türkiye maceram Yurdal Sert ile tanışınca bir anda değişti. Sanki tüm tatsızlıklar sihirli bir değnek değmiş gibi yok oldu.

* Bir gün eski Havana'ya arkadaşlarımla beraber gitmiştik. Yurdal ile orada karşılaştık. Yurdal beni görür görmez evlenme teklif etti. Çok şaşırdım tabii. Ama her iki cümlesinde 'Benimle evlen' diyordu. 3 yıl beraber olduk, sonra da nikah masasına oturduk. Şimdi Ateş isminde bir oğlumuz var.

* Kimseye rakip olmak gibi bir derdim yok. Ben ev içinde de, sokağa çıktığımda da her zaman şık giyinirim. Kendini salan kadınları sevmem. İlk önce kendin için, sonra eşin için giyin ve süslen. Sonra 'Eşim başka kadınlara bakıyor' derler. Bunun suçu biraz da kadınlarda.

* Alışveriş konusunda çok araştırmadan, klasik olanın ddışına çıkmadan yanayım her zaman. Uzun saatlerimi harcamam ya da özel bir günü alışverişe ayırmam. Zaten bir mağazaya girdiğim zaman bana yakışacağını düşündüğüm şeyi diğerlerinin arasından hemen seçerim. Yurdal benim bu yönümü çok sever.

ŞIK OLMAYI SEVERİM

* Ben bir ikon olmak için değil, kendimi iyi hissetmek için iyi giyinirim. Bu beni mutlu ediyor. Benim için birçok insan çok şık giyindiğimi, güzel olduğumu söylüyor. Biraz ukalalık yapayım; çok güzelim ve evet çok güzel giyiniyorum.

* Lisanslı bir koşucuyum. Aktif spor hayatını bıraktım ama her sabah düzenli olarak 5 kilometre koşuyorum. Ağırlık çalışıyor ve egzersiz yapıyorum. Spor yapmazsam sanki suç işlemişim gibi hissediyorum

* Yemek yemeyi çok seven, çok iştahlı bir kadın değilim. Genelde zeytinyağlıları tercih ederim ve Türk mutfağındaki ağır yemekleri yemem. Hiçbir zaman kendimi salmam

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title