Haberler

Kimsenin Birliğimizi ve Dirliğimizi Bozmasına İzin Vermeyeceğiz"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Dün olduğu gibi bugün de hasretlerin ve kültürün bu topraklarda yaşaması için vatanımızın varlığı, milletimizin birliği, devletimizin varlığı için herkesten daha fazla çalışacağız. Kimsenin birliğimizi ve dirliğimizi bozmasına dün olduğu gibi bugün de yarın da izin vermeyeceğiz.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Dün olduğu gibi bugün de hasretlerin ve kültürün bu topraklarda yaşaması için vatanımızın varlığı, milletimizin birliği, devletimizin varlığı için herkesten daha fazla çalışacağız. Kimsenin birliğimizi ve dirliğimizi bozmasına dün olduğu gibi bugün de yarın da izin vermeyeceğiz." dedi.

Destici, 735. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katılmak için geldiği Söğüt'te, Yörük çadırları ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sabırlı olmanın, mücadele etmenin, hoşgörü ve dostluğun atalarından miras bırakıldığını söyledi.

Vatan topraklarına sahip çıkmanın çok önemli olduğunu belirten Destici, şöyle devam etti:

"Sahip çıkmak ama buna sahip çıkarken de başta adalet, hoşgörü, sükut, sabır ve alçak gönüllülük olmak üzere bu güzel hasretleri de bu topraklarda yaşatmak biz Alperenlerin boynunun borcudur. Dün olduğu gibi bugün de hasretlerin ve kültürün bu topraklarda yaşaması için vatanımızın varlığı, milletimizin birliği, devletimizin varlığı için herkesten daha fazla çalışacağız. Kimsenin birliğimizi ve dirliğimizi bozmasına dün olduğu gibi bugün de yarın da izin vermeyeceğiz."

Destici, Kurban Bayramı'nın Türk ve İslam coğrafyasında devam eden zulümlerin sona ermesine vesile olmasını dileyerek şunları kaydetti:

"İnşallah ülkemizdeki terör belalarının da sona ermesine de vesile kılsın. Bizi bir, beraber ve kardeşçe daha güçlü yarınlara taşıyacak birlikteliklerde kardeşliklerde buluşmayı nasip etsin diyorum. Söğüt, Osmanlı'nın kuruluşuna ev sahipliği yapmış ama daha sonra bugüne kadar da hem bu ruhu korumuş bir beldemiz, bir ilçemiz. İnşallah bundan sonrada bu ruhun korunmasında yani Türk İslam ülküsü ruhunun korunmasında da büyük katkı sağlayacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Destici Ertuğrul Gazi Söğüt Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title