Haberler

Kimlik Bilgileri Çalındı, Hayatı Karardı

Kimlik Bilgileri Çalınan Pınar Özmen İsimli Vatandaşın Hayatı Karardı. Kimlik Bilgisi Çalınan Özmen, Başkasıyla Evli ve Çocuk Sahibi Olarak Görünüyor.

Kimlik bilgileri çalınan Pınar Özmen isimli vatandaşın hayatı karardı. Kimlik bilgisi çalınan Özmen, başkasıyla evli ve çocuk sahibi olarak görünüyor.

Ankara'da oturan Pınar Özmen yaşamı işyerinden ayrılınca değişti. İki çocuğu var ama çocuklarına kimlik bile çıkaramıyor. Nüfusta iki eşi görünen iki çocuk annesi Özmen'in hiç tanımadığı bir eşi ve çocuğu bulunuyor. Üç sene önce girdiği işte, üç hafta çalıştıktan sonra ayrıldığını anlatan Özmen, kimliğinin orada çalışan bir güvenlik görevlisi tarafından çalındığını öne sürdü. Güvenlik görevlisinin kimlik bilgileri ile kendisine nüfus cüzdanı çıkardığını söyleyen Özmen, evlenmek isteyince durumdan haberdar olduğunu ifade etti. Özmen, "Gün almak için gittik. Evli görünüyorum. Bir daha gittik, tekrar evli görünüyorum. Şaka zannettik. Çocuklarım oldu. Ne nikah ne çocukların kimliği var. Çocukların kimliğinin olmaması çok zor bir durum. Anlatılmaz" dedi. Mahkemeye evliliğin iptali için dava açtığını söyleyen Özmen, sıkıntısının bir an önce çözülmesi ve gerçek kocasıyla nikah masasına oturmak istediğini ifade etti.

(EDA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title