Haberler

Kim Selülitli, Kim Değil?

Önce Hülya Avşar Poz Verdi; Arkasından Birer İkişer Herkes Ortaya Çıkmaya Başladı! Peki Kim Selülitli, Kim Değil?

ÖNCE HÜLYA AVŞAR POZ VERDİ; ARKASINDAN BİRER İKİŞER HERKES ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI! PEKİ KİM SELÜLİTLİ, KİM DEĞİL?

Birbiri ardına gelen bu kareler nedeniyle 'Kim selülitli, kim selülitsiz' tartışması gündemden düşmüyor. ülya Avşar, geçen ay verdiği bikilini pozlarda selülitli görünmesini, ters ışık aldatmacasına bağlamıştı. Bu nedenle kısa süre önce Kıbrıs'ta bir kez daha bikiniyle objektif karşısına geçti; böylece sanıldığı kadar selülitli olmadığını kanıtladı.

Seda Sayan, geçen hafta Bodrum Gölköy'deki Palmiye Sitesi'nde bulunan evinin havuz başında güneşlenirken görüntülendi. Sayan bazılarına göre selülitten nasibini almış, bazılarına göre ise bu sorundan kendini korumayı başarmış isimlerden...

Sayan'dan sadece birkaç gün önce görüntülenen isimse Gülben Ergen'di... Antalya'da Kelebek objektifine takılan sanatçı, fit görüntüsü sayesinde sahnelerdeki rakiplerini havuz başında gölgede bıraktı.

Yılın en cüretkar bikinilisi Lerzan Mutlu oldu. Önceki gün Bodrum'daki bir iskelede güneşlenirken görüntülenen Mutlu, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Bikini altını yanlardan kıvırarak tanga haline getiren şarkıcı, bu hareketleriyle ünlü rakiplerine meydan okur gibiydi...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title