Haberler

Kim Nerede Çıkacak?

7 Temmuz'da Yapılacak Live Earth'te İngiltere'de Madonna ve Red Hot Chili Peppers, ABD'de Roger Waters, Fall Out Boy ve The Police, Japonya'da Linkin Park, Almanya'da Snoop Dogg Sahneye Çıkıyor.

7 TEMMUZ'DA YAPILACAK LİVE EARTH'TE İNGİLTERE'DE MADONNA VE RED HOT CHİLİ PEPPERS, ABD'DE ROGER WATERS, FALL OUT BOY VE THE POLİCE, JAPONYA'DA LİNKİN PARK, ALMANYA'DA SNOOP DOGG SAHNEYE ÇIKIYOR.

Dünya yıldızları dünyayı kurtarmak için sahnede. Küresel ısınmaya karşı 7 kıtada 8 şehirde düzenlenecek ve dünyaca ünlü 150 sanatçının biraraya geleceği konserler serisi 7 Temmuz 2007 Cumartesi günü 24 saat kesintisiz yayınla NTV'den canlı ekrana gelecek.

'Live Earth' konserleri Londra, New York, Sidney, Şangay, Tokyo, Johannesburg, Rio de Janeiro ve Hamburg'da düzenlenecek. 120 ülkenin TV kanalı tarafından yayınlanacak konserler serisi Türkiye'de NTV'den izlenebilecek.

İklim Koruma Birliği (The Alliance for Climate Protection) ve sivil toplum kuruluşları tarafından yürütülen 'Live Earth'; bireylerin, kurumların, hükümetlerin küresel ısınma ile ilgili hareket geçmelerini ve mücadele etmelerini sağlamak amacıyla uzun yıllar sürmesi planlanan bir kampanya. Eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore da, İklim Koruma Birliği Başkanı ve 'Live Earth'ün ortaklarından. Ünlü ingiliz müzisyen Bob Geldof tarafından 2005 yılında yoksullukla mücadeleyi amaçlayan 'Live 8'ten esinlenerek düzenlenen 'Live Earth', uzun yıllar sürmesi planlanan bir kampanya olarak tasarlanıyor.

"Çağrıya cevap ver" sloganıyla yola çıkan 'Live Earth' için artık son hazırlıklar yapılıyor. Bu kez amaç, küresel ısınmaya dikkat çekmek. Dünya genelinde slogan ve amblemlerle kamuoyu yaratmayı hedefleyen organizasyon, en büyük hassasiyeti ise konser alanlarının hazırlanmasında gösteriyor.

LIVE EARTH'E ÜNLÜ İSİMLER DESTEK VERİYOR

Live Earth konserlerine Madonna, Red Hot Chili Peppers, Genesis, Alicia Keys, Bon Jovi, Roger Waters, Metallica, The Police gibi sanatçı ve grupların yer aldığı 100'den fazla sanatçı destek veriyor.

MADONNA'DAN ÖZEL ŞARKI

Konserler dizisi için Madonna 'Hey You' adlı özel bir şarkı yaptı. Şarkı kısa bir süre için organizasyonun basın sponsorlarından MSN'in http://liveearth.msn.com/green/Madonnadownload adresinden ücretsiz olarak indirilebilecek.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title