Haberler
Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster'de Elenen Yarışmacı Seyirciye Sitem Ederek Gözyaşlarına Boğuldu

Her bölümde ilginç sahnelerin yaşandığı Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının son bölümünde yarışmacı, seyirci jokeri kullanmasına rağmen soruyu bilemeyince gözyaşlarına hakim olamadı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

prometheus:

acayip gıcık oldum bu yarışmacıya. yeni toplum düzeni böyle işte. babasının annesinin desteğiyle hayatta zorluk nedir bilmeden belli kazanımlar elde edip mertebelere yükseliyorlar. sonra kendini kaf dağındaki kahraman olarak görüyorlar. kendi başına kaldıklarında da böyle afallıyorlar işte

50
8
yanıtYanıtla
Alpay:

Diğerleri bilinmese de düşeşi herkes bilir, bunu dahi bilmeyenlerin yarışmalarda ne işi var, seyirci olsam ben de inadına dubara falan derdim. Seyirciye tebrikler.

23
24
yanıtYanıtla
xxx:

serseri

yanıt11
yanıt5
ibrahim daş:

sayılar kürtçedır dü -2 se-3 demek Türkiye de 15 Milyon bu dili konuşuyor. İnsan biraz merak eder. ben 5 dil ile sayı saya biliyorum.

10
32
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu seyircilerin hiç işi gücü yokmu:))

21
6
yanıtYanıtla
yani:

sebayudu nedir? gerçek sedu yada duse dir.

4
9
yanıtYanıtla
as:

daha ilk sorularda bu kadar zor sorulur mu?

3
9
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

TOPLUMUN GİDEREK YOZLAŞTIĞINI, İNSANİ DEĞERLER AÇISINDAN ZAVALLI KONUMLARA DÜŞTÜĞÜNÜ HEP BERABER GÖRÜYORUZ. BU SATIRLARI YAZAN, OKUYAN HEPİMİZ, BUYUZ. ''ÇOCUĞUM ÖZGÜR VE KİŞİLİKLİ BÜYÜSÜN'' DİYEREK KARIŞMADIĞIMIZ, ''BANA OLMASIN DA KİME NE OLURSA OLSUN'' FELSEFESİNİN İĞRENÇ TUZAĞINNA HEP BERABER DÜŞTÜK. BİLMEDİĞİ KONUDA AHKAM KESEN, HATTA İDDİA EDECEK KADAR SORUMSUZ İNSAN SÜRÜSÜNÜN UCUZLUĞUNA BU HABERDEN DAHA İYİ NE ÇEŞİT ÖRNEK BULABİLİRİZ?İNSAN OLMAK BÖYLE BİR ŞEY DEĞİL!

7
5
yanıtYanıtla
Fahrettin:

Halbuki ağlarken daha güzelsiniz, bunu bize gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.

1
8
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

ATALARIMIZ NE GÜZEL BUYURMUŞLAR_ KILAVUZU KARGA OLANIN BURNU . . . . . KURTULMAZMIŞ .

7
1
yanıtYanıtla
sebayidü:

para verilmek istenen kişiye veriliyor. yarışma öncesi yapılan yoklamalarda kişiye göre soru. . diğerleri boş. . Tavla oynayan mı kaldı. .

4
3
yanıtYanıtla
can:

Seyircide bilmiyorsa sallamasın. Kaçıncı yarışmacıyı elediler

6
0
yanıtYanıtla
Ağlak Yarışmacı Sevmeyen İnsan:

Olmayan genel kültürü ile ilk soruda elenmemesi mucize. .

3
3
yanıtYanıtla
Ferhan Alanya:

Bu tarz güya aşırı ödül veren, yarışmacıları kullanarak maskaraya çeviren, insanlara ulaşılması hemen hemen imkansız umutlar veren ve onların sırtına basarak çıkar elde eden kişi veya gurupların düzenlediği yarışmalar bana hep ''Atları da vururlar'' adlı ünlü filmi (Jane Fonda - Michael Sarrazin) anımsatır.

4
1
yanıtYanıtla
tavla:

bilmemenin zaraları. . . :)

0
5
yanıtYanıtla
1453:

seyirci ye ders olsun bilip bilmeden herşeye atlamasınlar bilmedikleri soruya veriyolar yanlış cevabı ne hakları var yarışşmacıyı üzmeye

3
0
yanıtYanıtla
sertt:

üçeiki denilir

2
1
yanıtYanıtla
Realist:

Ee bu hep böyledir, sen bilmezsen kimse bilmez.

2
0
yanıtYanıtla
aman:

öfffff boş bunlar.boz

0
1
yanıtYanıtla
DEVE:

Saçma saçma sorular bunlar. Kahvehaneye gitmiyorsak suç mu?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title