Haberler

Kim Milyoner Olmak İster'de Olay Olan "Çin Seddi" Sorusuna, Murat Yıldırım Yorum Yaptı: Ben de Çok Şaşırdım

Güncelleme:

ATV'nin fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in "Çin Seddi" sorusuyla gündem olan yarışmacısı hakkında sunucu Murat Yıldırım'dan ilk yorum geldi. Yıldırım, "Bu duruma ben de çok şaşırdım" dedi.

Kim Milyoner Olmak İster'de "Çin Seddi" sorusuna iki joker hakkını kullanan yarışmacı, sosyal medyada gündem olmuştu. Gündemde çok konuşulan olaya yarışmanın sunucusu Murat Yıldırım'dan açıklama geldi. Yıldırım, "Orada öküz altında buzağı aramak isterken, öyle bir yanıt geldi. Ben de bu duruma çok şaşırdım" açıklamasını yaptı.

Kim Milyoner Olmak İster'de 'Çin Seddi' Sorusuna, Sunucu Murat Yıldırım Yorum Yaptı: Ben de Çok Şaşırdım

YARIŞMACI KURGU SÖYLENTİLERİNE CEVAP VERMİŞTİ

Yarışma sonrası twitterda çok konuşulanlar listesine giren olayın reklam olduğu da çıkan haberler arasındaydı. Yarışmacı Su Ayhan sosyal medya üzerinden olayın kurgu olduğu iddialarına cevap vermişti. Ayhan "Bana yarışmada üç tane joker hakkı tanınıyor. Ve ben bunu babamın jokeriymiş gibi istediğim gibi kullanırım. Bu sizi ilgilendirmez." diye açıklamıştı.

Kim Milyoner Olmak İster'de 'Çin Seddi' Sorusuna, Sunucu Murat Yıldırım Yorum Yaptı: Ben de Çok Şaşırdım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Çin Seddi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (67)

SSK EMEKLİSİ:

İŞ DE BENİM YILLARDIR HEP SÖYLEDİĞİM ŞEY , ADAM GİBİ EĞİTİM , ÖRFÜMÜZE ADETİMİZE GELENEĞİMİZE DİNİMİZE , GELECEĞİMİZE ;ADAM GİBİ EĞİTİM .

25
1
yanıtYanıtla
Bıyıkoğlu:

Çin Seddi aslında Venezuela da ama insanlarda infial yaratmasın diye gizleniyor

20
3
yanıtYanıtla
bıyıgına senin:

gülecekmiydik burada. dur güliymmm. ha ha haaa. başardın işte. çok komiksin. artık cem yılmazı gecersn:(((

yanıt0
yanıt0
şinasi:

SEYİRCİLERİNDE 49 U DOĞRU CEVABI BİLMİYORMUŞ. ŞAŞIRMAYA GEREK YOK!

19
1
yanıtYanıtla
YILDIRIM:

çoğu kisi troll olarak yanlış cevap verdi sen de ciddiye al :d

yanıt0
yanıt0
x:

sende mi seyircilerdensin?

yanıt0
yanıt0
Zerda:

Bu ne ya neden bir tane çin seddi sorusu kaç gündü bitmiyor.sanki her kes çin seddi nerde oldunu biliyormuşta bir bu kız bilmiyor.onunda ailesi var neden böyle ediyorsunuz

4
14
yanıtYanıtla
GS:

Zerda haklısın ayrıca seyircilerin sadece yüzde 51 i doğru söylemiş abartmanın anlamı yok.

yanıt2
yanıt5
Chase:

Bilgi üniversitesi ekonomi bölümü mezunu birinin böyle bir bir soru için 2 joker hakkını kullanarak cevaplaması sana da ilginç gelmiyor mu?

yanıt1
yanıt0
Avrupa..:

Avrupa cok seviliyor. . Magazin haberlerini sorsak tikir tikir bilirler. Ilginc tarafi Cin settti kendi tarihimizle alakali. Bir italyan olsak hadi neyse diyecegiz. :-)

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title