Haberler

Kim Market 61. Şubesini İçerenköy'de Açtı

Mağazalaşma çalışmalarına hız veren KİM Marketler Zinciri, şube atağını sürdürüyor.61.Mağazasını Ataşehir İçerenköy'de açan KİM Market, 40 yeni personel daha istihdam etti.

Mağazalaşma çalışmalarına hız veren KİM Marketler Zinciri, şube atağını sürdürüyor. 61. Mağazasını Ataşehir İçerenköy'de açan KİM Market, 40 yeni personel daha istihdam etti. Açılışta konuşan KİM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan, "Türkiye'nin yatırıma ve istihdama ihtiyacı var. Haziran ayında 5 mağazayla 150 gencimize yeni istihdam sağlayacağız. 2012 yılı bizim için istihdam ve yatırım yılı olacak" diye konuştu.

Türkiye geneli ve yurt dışında mağazalaşma çalışmalarına hız veren KİM Marketler Zinciri 61. Mağazasını İstanbul Ataşehir'de İçerenköy mahallesinde açtı. 1750 metrekarelik satış alanı ve 7 kasayla hizmet vermeye başlayan mağaza yatırımıyla birlikte 40 yeni personele de istihdam sağlandı. Açılışa Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan Kim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan, "Yıl sonu için koyduğumuz 35 mağaza ve 400 yeni personel

istihdamı hedefine rahatlıkla ulaşacağız. Haziran ayıyla birlikte şubeleşme atağımıza hız verdik.En kaliteli ürünü en uygun fiyata satmayı misyon edindik. Bu anlayış doğrultusunda her gelir grubuna hitap ederek ulusal bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kim Market sektördeki rakiplerinden yerli ve ithal ürün çeşitliliği, kalite ve fiyat avantajlarıyla hep bir adım önde olacak. Kurum olarak mağazalarımızda her gelir grubuna göre ayrı fiyat politikası belirlemiyoruz. En lüks semtlerde bile en

ucuz fiyat politikasından taviz vermiyoruz. Semte göre fiyat belirlemek müşteriye haksızlıktır. Bu anlayışla 2011 yılını yüzde 24 büyüme ile tamamladık. Hedeflenen 35 mağazanın 15 tanesi süpermarket, 20'si ise yeni konseptimiz KİM Pratik olacak. Daralan iç pazara alternatif olarak bu sene Irak'ta 3 süpermarket yatırımı yapacağız. Önümüzdeki günlerde Yalova, Tekirdağ, Karabük ve Bursa illerinde ilk mağazalarımızı açacağız" ifadelerini kullandı.

Açılışa katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de, Ataşehir'in yeni yatırım ve istihdam olanaklarıyla İstanbul'un modern yüzü olduğunu ifade etti. Kim Grup'a yatırımları için teşekkür eden İlgezdi, vatandaşa kaliteli ve ucuz ürün satmanın toplumsal bir sorumluluk olduğunun altını çizdi. - İSTANBİL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Battal İlgezdi İçerenköy İstanbul Ataşehir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title