Haberler

Kilisli Palace Kapandı!

Begüm-özcan Karamahmutoğlu'nun Büyük Umutlarla Boğaz'da Açtığı Kilisli Palace Kebapçısı Kapandı!

BEGÜM-ÖZCAN KARAMAHMUTOĞLU'NUN BÜYÜK UMUTLARLA BOĞAZ'DA AÇTIĞI KİLİSLİ PALACE KEBAPÇISI KAPANDI!

Daha önce, Etiler Hillside'ın içindeki Daily News restoran'ın sahibi olan Begüm-Özcan Karamahmutoğlu'nun Kilisli Palace'ın kapanmasıyla ilgili gönderdikleri açıklama aynen şöyle;

Herkes 'Bogaz'da kebap projesi olmaz, cok zor' dedi.

Biz inandik, yaptik...

Kilisli Palace bekledigimizden cok daha yogun bir ilgi gordu. Yanilmadigimizi gorduk, sevindik...

20 Aralik 2006 tarihinden bu yana devam eden Kilisli Palace'taki ortakligimizi; 17 Agustos 2007 itibari farkli ve kendimizce cok hakli sebeplerden dolayi tamamen sonlandirdigimizi siz degerli dostlarimiza haber vermek istedik. Bu tarihten sonra bizlerin ve 1999 yilindan bu yana hizmet veren, hafif ve doyurucu lezzetleri ile yoresel mutfak anlayisini misyon olarak surdurmenin yani sira dogal besinler icin ozel ciftlikler kurmasi ile de oncu olan Kilisli markasinin da mekanla hicbir baglantisi kalmamistir.

Kilisli markasinin yaraticisi, Hadimkoy ve Beylikduzu Kilisli'nin de sahibi olan Mehmet Sahiner de yakin dostu Özcan Karamahmutoglu ile birlikte diger ortakla aralarindaki gorus ayriliklari nedeniyle lezzetseverlerin gosterdikleri yogun ilgiye ragmen ortakliktan ayrilarak; markayi geri cekme karari almistir. Kilisli ve Mehmet Bey'in lezzetlerinden vazgecemeyen Kilisli mudavimlerine Hadimkoy ve Bahcesehir yolu goruldu, cunku bu lezzetleri eskisi gibi sadece burada tadabilecekler...

Simdi sira farkli bir 'ilk', yeni bir 'heyecan' bulmakta... Cok uzun surmeyecek, bekleyin deriz biz...

Sevgiler,

Begüm&Özcan Karamahmutoğlu

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title