Haberler

Kilis: Vali Turhan'dan Kurban Bayramı ve Yılbaşı Mesajı

Kilis Valisi Sayın Nevzat Turhan, "2007 yılını ve Mübarek Kurban Bayramı'nı milletçe birlik ve beraberlik içinde idrak etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Vali Nevzat Turhan, Kurban Bayramı ve yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında birlik ve beraberlik duygularını işleyen Vali Nevzat Turhan, 2007 yılını ve mübarek Kurban Bayramı'nı milletçe birlik ve beraberlik içinde idrak etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Geçtiğimiz bir yıllık süre içerisinde, devletimizin ve hükümetimizin desteği ile ilimiz önemli yatırımlara kavuşmuş, başta doğalgaz olmak üzere, KÖYDES projesi kapsamında altyapı hizmetleri karayolları, eğitim, sağlık ve tarım hizmetlerinde yapılan çalışmalarla, sınır ticaret merkezi kurulması ve özellikle Kilis Üniversitesi kurulması konusunda Kilis İstanbul Vakfı'nın desteği ile meydana gelen olumlu gelişmeler hepimizi sevindirmiş, vatandaşın karşılaştığı sorunlara etkili, süratli ve verimli şekilde en uygun çözümün bulunması için değişik projeler üzerinde çalışılmaktadır" ifadelerini kullandı.

Mesajında, "Dini bayramların yardımlaşma ve dayanışma duygusunu pekiştiren, vatandaşlar arasında sevgi, saygı ve barış ortamını arttıran gelenek ve göreneklerimiz ile süslediğimiz neşeli ve güzel günlerdir" diyen Vali Turhan, şöyle devam etti:

"Kurban bayramında, kurban kesme mükellefiyetini yerine getiren varlıklı vatandaşlarımızın, yoksul ve yardıma muhtaç kişilere bayram vesilesiyle her türlü yardım, sevgi ve şefkat ortamına katkıda bulunacaklarını biliyor ve bekliyoruz. Milletçe, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek suretiyle, insanlar arasında sevgi ve hoşgörünün egemen kılınması ile karşılaşacağımız bütün sorunları aşabileceğimize yürekten inanıyorum. Devlet yönetiminde üstlendiği misyon ve mensuplarının bağlılığı ile köklü bir yönetim geleneğine sahip mülki idare amirlerimiz, her zaman olduğu gibi vatandaşlarının yanında onların huzur ve güvenliği için her türlü çaba ve gayreti gösteriyorlar. Vatandaşlarımızın bayramlarını huzur ve güven içinde geçirmeleri konusunda valiliğimizce gerekli tedbirler alınmış, güvenlik güçlerimizin, belediyelerimizin ve kamu kurumlarının işbirliği içerisinde çalışmaları konusunda talimatlar verilmiştir. Sağlık ve esenlik dileklerimle, saygıdeğer Kilisli vatandaşlarımın, kamu kurumları ile yerel yönetimlerde görevli personelin, silahlı kuvvetlerimizin güzide mensupları ile jandarma ve polis teşkilatının, şehit aileleri ve gazilerimizin mübarek Kurban Bayramı'nı ve yeni yıllarını en iyi dileklerimle kutlar, ülkemize, Kilis'imize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, sevgiler saygılar sunuyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
title