Haberler

Kilis'te Seçim Güvenliği Toplantısı

Kilis'teki Seçim Güvenliği Toplantısı, Kilis Valisi Nevzat Turhan Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Kilis'teki seçim güvenliği toplantısı, Kilis Valisi Nevzat Turhan başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilikte yapılan toplantıya Vali Nevzat Turhan'ın yanı sıra vali yardımcısı Metin Maytalman, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mürsel Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl, Adalet Komisyonu ve İl Seçim Kurulu Başkanı Şerafettin Saka, Asliye Ceza Mahkemesi ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı Şehri Kutlar, Kilis İl Emniyet Müdürü Hüseyin Atalay Sönmez, AK Parti İl Başkanı Ahmet Salih Dal, CHP İl Başkanı Abidin Uslu, Genç Parti İl Başkanı Mehmet Ali Polat, MHP Kilis İl Başkan Yardımcısı Ekrem

Bozoğlu, BTP İl Başkan Yardımısı Mehmet İnekçioğlu ile Saadet Partisi Teşkilat Başkanı Murat Yorgancı katıldı.

Kilis Valisi Nevzat Turhan, 22 Temmuz 2007 Pazar günü yapılacak olan milletvekili genel seçimleri öncesi seçim güvenliği toplantısı yapmak amacıyla bir araya geldiklerini belirterek, "Seçimde uyulması gereken kurallar ve seçimin sorunsuz geçmesi için alınacak önlemleri görüşeceğiz. Toplantıya katılan herkesin düşüncesini ve önerisini alacağız" dedi. Seçim güvenliği toplantısı daha sonra basına kapalı devam etti.

(MAD-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title