Haberler

Kilis'te PTT'den Hizmet Atağı

Kilis PTT Başmüdürü Mustafa Açıkel, PTT'nin Her Türlü Hizmeti Çağdaş, Ekonomik, Hızlı, Güvenli ve Kesintisiz Bir Şekilde Sürdürdüğünü Söyledi.

Kilis PTT Başmüdürü Mustafa Açıkel, PTT'nin her türlü hizmeti çağdaş, ekonomik, hızlı, güvenli ve kesintisiz bir şekilde sürdürdüğünü söyledi.

Açıkel, PTT'nin vatandaşların talep destek ve teşvikleriyle dinamik ve rasyonel hizmet alanlarını genişleterek çağa ayak uydurduğunu belirterek, "Son yıllarda ucuz havale hizmetleriyle bankacılığa adım atan işletmelerinin, döviz alış ve satış işlemleri, telefon, elektrik, su, hazır kart ve sigortacılık hizmetlerini üstlenerek kentte şubesi olan ya da olmayan bankaların kredi kartı tahsilatını da üslendik.Vatandaşlar PTT'ye geldiği zaman anında işlerini hal edip gidiyorlar" dedi

Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve SSK'dan emekli olanların, PTT'ye müracaat etmeleri halinde maaşlarını konutlarına teslim edildiğini vurgulayan Açıkel, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfı (SYDV) tarafından yapılan yardım kapsamına giren her türlü ödemeler merkezimiz ve şubelerimizce yapılıyor. Kayıtlı posta gönderilerinde otomasyon sistemine geçtik. Postanın kabulünden teslimine kadar geçen süre müşterilerimizin isteği halinde internet ortamından takip edilebilecek. Birden fazla kadar koli göndermeleri halinde vatandaşlardan kolilerinin iş yeri ya da ikametlerinden alıyoruz" dedi.

(MAD-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title