Haberler

Kilis'te Esrar Operasyonu

Kilis'te, Bir Evde Yapılan Aramada Bin 228 Adet Captagon Hap ile 75 Gram Esrar Ele Geçirildi. Olayla İlgili Bir Kişi Yakalandı.

Kilis'te, bir evde yapılan aramada bin 228 adet Captagon hap ile 75 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi yakalandı.

Kilis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, mahkemeden alınan arama kararına istinaden M.A.'ya ait Polatpaşa Mahallesindeki eve operasyon düzenledi. Aramalarda 75 gram esrar ile bin 228 adet Captagon hap ele geçirildi. M.A.'ya ait diğer evlerde yapılan aramada bir suç unsuruna rastlanmadı. Motosikleti ile eve gelen M.A., polis tarafından yakalandı. Uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve satmak suçundan hakkında işlem yapılan M.A., adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet savcısının sorgusunu müteakiben sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanan M.A., ceza evine gönderildi.

(MAD-ST-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title