Haberler

Kilis'te €œkadına Yönelik Her Türlü Şiddete Hayır" Paneli Düzenlendi

Kilis Kent Konseyi Kadın Meclisi Tarafından €œkadına Yönelik Her Türlü Şiddete Hayır" Paneli Düzenlendi.

Kilis Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından “Kadına Yönelik Her Türlü Şiddete Hayır" paneli düzenlendi.

Öğretmenevi Konferans Salonu'ndaki panele Kilis Valisi Nevzat Turhan, Kilis Belediye Başkan Vekili Mehmet Alper Ünver, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Mürsel Şahin, İl Emniyet Müdürü Süleyman Nuri Özhan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İşkur İl Müdürü Ahmet Özçil, bazı daire amir ve müdürleri ve Kent Konseyi üyeleri katıldı. Panel, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra başladı.

Kilis Kent Konseyi Genel Sekreteri Kahraman Ünver, Kent Konseyi'nin çalışmaları ile hazırlanan projeler ve komisyon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kilis Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Kiremitçi ise Kadın Meclisi olarak kadına uygulanan şiddetin önlenmesi ve yapılan çalışmalar ile panelin neden düzenlendiğini anlattı.

Paneli Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Hikmet Yıldırım Celkan yönetti. Panelde konuşmacı olarak, Gaziantep Üniversitesi Kadın Sorunlarını Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Esra İbanoğlu, Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü H.Hüseyin Akpulat, Kilis Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Öğretmen Emel Kiremitçi ile eEv hanımı Tülay Çolak katıldı.

Panelistler, kendi uzmanlık konularında kadına şiddetin nedenlerini ve çözüm yollarını anlattılar.

(MAD-OÇ-Y) 26.02.2008 16:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title