Haberler

Kilis İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile bazı iş yerleri ve kurumlar geçici süreyle kapatıldı

Güncelleme:

Kilis'te, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla bir iş yeri ile 2 Nolu Göçmen Sağlığı Merkezi'nin faaliyetlerine geçici olarak ara verildiği bildirildi.

Kilis'te, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla bir iş yeri ile 2 Nolu Göçmen Sağlığı Merkezi'nin faaliyetlerine geçici olarak ara verildiği bildirildi.

Kilis Valiliğinden yapılan açıklamada, kentte koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında salgının yayılması ve vatandaşların hayatlarını tehdit etmesini engellemek için çeşitli tedbirlerin alınmaya devam edildiği belirtildi.

Açıklamada, salgının yayılma ve hızını kontrol altına alarak ildeki etkisini en düşük seviyede tutabilmek için Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 23. maddesi gereği toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun anılan kanunun 27 ve 72'nci maddeleri uyarınca; kent merkezinde faaliyet gösteren 2 Nolu Göçmen Sağlığı Merkezinde koronavirüs pozitif vakalarının tespit edilmesi ve temaslı sayısının fazla olması nedeniyle "Anılan Kurumun 09/09/2020 tarihinden 22/09/2020 tarihine kadar faaliyetine geçici olarak ara verilmesine, Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi, 104 Sokak 1E, Merkez-Kilis adresinde faaliyet göstermekte olan oto tamir işletmesinde pozitif vakanın tespit edilmesi ve temaslı sayısının fazla olması nedeniyle anılan işletmenin 09/09/2020 tarihinden 22/09/2020 tarihine kadar geçici süreliğine kapatılmasına karar verilmiştir." ifadesine yer verildi.

Belirtilen sınırlamalara uymayanlara, Türk Ceza Kanunu'nun 195'inci maddesi kapsamında gerekli adli işlemlerin başlatılmasına oy birliği ile karar verildiği de belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kilis Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title