Haberler

PYD/PKK'lı Teröristler Reyhanlı'nın Ardından Kilis'e de Roketle Saldırdı

Güncelleme:

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinin ardından PYD/PKK'lı teröristler, Kilis'e de roketle saldırdı. Saldırıda 7 kişi yaralandı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gün içerisinde düzenlenen roketli saldırıların ardından teröristler akşam saatlerinde Kilis'i hedef aldı.

Afrin'den atılan roket, Ahmet Rasim Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binaya isabet etti. Saldırıda 1 kadın hafif yaralandı.

Hatırlanacağı gibi Hatay'ın reyhanlı ilçesine düzenlenen roketli saldırılarda gün içerisinde 1 kişi ölmüş, 37 kişi de yaralanmıştı.

DÜN GECE DE 4 ROKET ATILDI

Suriye'nin Afrin kentinde terör örgütü PKK/YPG mevzilerinden atılan 4 roket mermisi, Kilis'e düştü.

Mermilerin 2 ev 2 işyerine isabet ettiği saldırıda 7 kişi yaralandı, iki katlı bir ev de çıkan yangında zarar gördü. Saldırının ardından roketlerin atıldığı hedefler, Fırtına obüsleriyle ateş altına alındı.

ÖZEL GÜVENLİK BÖLGESİ OLUŞTURULDU

Öte yandan Kilis Valiliği tarafından alınan karar ile Öncüpınar Sınır Kapısı çevresinde ve bazı sınır mahallerinde vatandaşların korunması için özel güvenlik bölgesi oluşturuldu.

7 KİŞİ YARALANDI

Kilis'e düşen roket mermisi sayısı toplamda 4'e ulaşırken, Vali Mehmet Tekinarslan, 2'si Suriyeli 7 kişinin yaralandığını açıkladı. Vali Tekinarslan, "Hepimize geçmiş olsun. Yaralılarımızın durumu iyi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Afrin Kilis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title