Haberler

Kilidi Tuncay ve Tümer Açar

Türkiye'de Yıllarca Futbol Oynayan İki Bosnalı, Ay Yıldızlı Ekibin 3 Puan Almasıyla Avrupa Şampiyonası'nı Yüzde 90 Garantileyeceğini Söylerken, "Büyük Silahlarınız Var. Ama Biz de Kolay Lokma Olmayız" Dediler.

Türkiye'de yıllarca futbol oynayan iki Bosnalı, ay yıldızlı ekibin 3 puan almasıyla Avrupa Şampiyonası'nı yüzde 90 garantileyeceğini söylerken, "Büyük silahlarınız var. Ama biz de kolay lokma olmayız" dediler.

MİLLİ Takımımız, 2008 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde yenilgisiz liderliğini sürdürürken, Bosna Hersek ile oynayacağı kritik maç öncesi favori gösteriliyor. Bosna'dan Türkiye'ye gelen ve Bursaspor, F.Bahçe, G.Saray'ın ardından İstanbulspor'da oynayan Elvir Baliç ile eski Fenerbahçeli Suat Karaliç, cumartesi oynanacak karşılaşma öncesi Hürriyet'e açıklamalarda bulundu. Türk vatandaşı olan Baliç ile Karaliç, Türkiye'yi favori gösterirken, en büyük silahlarımızın Tuncay Şanlı ve Tümer Metin olduğunu, kilidi de iki futbolcunun açacağını söylediler.

Türkiye kalite

Sezonu İstanbulspor'da tamamlayan Baliç, yeni bir kadro oluşturan Bosna Hersek'in genç bir ekip olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: "Koşan mücadele eden bir takım. Maçı asla bırakmazlar. Elemeler öncesi takım baştan aşağı değişti. Genç oyuncularla, Norveç deplasmanından 2-1'lik galibiyetle döndüler. Grubun en kaliteli ekibi Türkiye ve teknik kapasite yüksekliği ile maçı kazanırsa finallere gitme şansını yüzde 90'a çıkarır.

Bu maçı bekliyorlar

Bosna iyi motive olursa, bu maç iki takım için de zor geçer. Bosna bu kez farklı oynayacaktır. Galibiyet halinde iddialı konuma gelecek. Genç oyuncular, kendini göstermek için bu maçı bekliyor."

Kilit takım

Elvir Baliç'in menajerliğini de yapan Suat Karaliç ise ortada bir maç beklediğini söyledi. Macaristan ve Yunanistan karşısında mükemmele yakın oynayan Bosna'nın grupta kilit takım olduğunu belirten Karaliç, "Kolay kolay pes etmiyorlar. Türkiye kalitesiyle kazanabilir. Ancak Bosna asla küçümsenecek bir takım değil" yorumunu yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title