Haberler

Kılıçdaroğlu Son Mitingini Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yarın sandıklara gidip oyumuzu kullanacağız. Tahrikler, saldırılar yapabilirler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yarın sandıklara gidip oyumuzu kullanacağız. Tahrikler, saldırılar yapabilirler. Gayet sakin olacağız. Bütün bunları büyük bir sükunetle geçiştireceğiz. Akşam Allah'ın izniyle, sizlerin takdiriyle Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacak." dedi.

Yerel seçimler öncesinde son mitingini 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, Türkiye'de bir bahar rüzgarı estireceklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Siyasete girdiğim tarihten bu yana bu kadar düzeysiz bir seçim sürecini hiç yaşamadım. Ne kadar bel altı vuruşlar, iftiralar varsa hepsini gördük." ifadelerini kullandı.

"Ne yaparlarsa yapsınlar güneş balçıkla sıvanmıyor. Ne yaparlarsa yapsınlar biz bu ülkeye hizmet için yolumuza devam edeceğiz." diyen Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla bunun mücadelesini vereceklerini söyledi.

Herkesten, yarın sabah sandıklara giderek Millet İttifakı'na oylarını vermelerini isteyen Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Mansur Yavaş'a her türlü iftiranın atıldığını ancak seçilmesi halinde Yavaş'ın Ankara'yı iyi bir şekilde, ayrım yapmadan yöneteceğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu, mitinglerde güvenliği sağlayan kamu görevlilerine ve polislere teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Bütün kamu görevlileri, halkın polisi, devletin görevlileri oldukları sürece benim başımın üstünde yeri vardır. Yarın sandıklara gidip oyumuzu kullanacağız. Tahrikler, saldırılar yapabilirler. Gayet sakin olacağız. Bütün sandıkları gözden geçireceğiz ve denetleyeceğiz. Islak imzalı tutanakları alacağız, genel merkeze göndereceğiz. Millet İttifakı'nı oluşturan diğer siyasal partilerle de işbirliğimiz bu bağlamda devam ediyor. O açıdan tahriklere kapılmayın. Tahrik edebilirler, provokasyon yapabilirler. Bütün bunları büyük bir sükunetle geçiştireceğiz. Akşam Allah'ın izniyle, sizlerin takdiriyle Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacak. İtirazlar edilecek, ben bunları çok iyi biliyorum ama sandıkları asla terk etmeyeceğiz."

"Yeni bir atmosfer çıkacak"

Kamu görevlilerine seslenen Kılıçdaroğlu, "Siz, bir siyasal partinin memuru değilsiniz. Sizin tabi olduğunuz yasanın adı Devlet Memurları Kanunu. Yani her biriniz birer kamu görevlisisiniz. Dolayısıyla bir siyasal partinin beklentilerine göre baskı kurmak, şu veya bu şekilde toplumu yanıltmak gibi bir görevin olmaması gerekir. Bu bağlamda valisinden kaymakamına kadar bütün kamu görevlilerini uyarmak benim görevimdir. Herkesin oturup doğru dürüst, hukuk içinde görev yapması lazım." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Ankara'da Yavaş'ın, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun, Adana'da Zeydan Karalar'ın seçileceğini, Türkiye'de herkesin nefes aldığı yeni bir atmosferin çıkacağını kaydetti.

Konuşmasının ardından Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkan adayları Alper Taşdelen ile vatandaşları selamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title