Haberler

Kılıçdaroğlu: ´Peki, Kim Hayatından Memnun? Bir Tek Recep Bey Memnun´ Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

'peki, Kim Hayatından Memnun? Bir Tek Recep Bey Memnun'

'PEKİ, KİM HAYATINDAN MEMNUN? BİR TEK RECEP BEY MEMNUN'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bilecik'in Gölpazarı ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık bin 500 kişiye hitaben konuşma yaptı.

Çiftçi, esnaf, işçi, memur ve emeklinin hayatından memnun olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Peki kim hayatından kim memnun? Recep bey hayatından memnun değil mi? Recep beyin düzenini bozacağız. Halk memnun değil, Recep bey memnun. Böyle bir düzen olmaz. Bu düzeni yıkacağız. Halkın iktidarını kuracağız. Recep'i yolcu edeceğiz. Halkın iradesiyle yolcu edeceğiz. Halka hizmet eden halk için çalışan cebini değil halkı düşünen bir siyasi anlayışı iktidar yapacağız" dedi.

'SOSYAL GÜVENLİKSİZ MUHTARLARIN SOSYAL GÜVENCESİ OLACAK'

Kadınların ve gençleri miting alanlarında söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, bunun demokrasi adına olumlu bir gelişme olduğunu belirtti. Muhtarları da sosyal güvenceye kavuşturacaklarını kaydeden Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Muhtarlar demokrasinin en önemli ayağıdır. Seçimle göreve gelen herkes para alır, herkesin sosyal güvenliği vardır. Seçimle gelip sosyal güvenliği olmayan sosyal güvenliği olmayan tek kişi muhtarlardır. Muhtarın sosyal güvenlik primini devlet yatırmıyor. Biz size söz veriyoruz. Muhtarların sosyal güvenlik primini milletvekili gibi, belediye başkanı gibi devlet yatıracaktır. Türkiye'de herkesin sosyal güvencesi olacak."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title