Haberler

Kılıçdaroğlu, Okmeydanı'nda Yaralanan Uğur'un Babasını Telefonla Aradı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Okmeydanı’ndaki gösteri sırasında başından yaralanan Uğur Kurt'un babası Kemal Kurt’u telefonla aradı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Okmeydanı'ndaki gösteri sırasında başından yaralanan Uğur Kurt'un babası Kemal Kurt'u telefonla aradı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

CHP'den yapılan açıklamada, "Baba Kemal Kurt, Kılıçdaroğlu ile konuşurken, oğlunun sağlık durumunu endişe ve üzüntüyle takip ettiklerini, kendilerine verilen bilgi dışında başka bir bilgi sahibi olmadıklarını belirtti. Baba Kemal Kurt, Uğur'un kurşunla vurulduğunu ve ameliyat edildiğini söyledi. Kılıçdaroğlu da Uğur'a acil şifalar diledi ve başta CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı olmak üzere CHP Milletvekilleri ve Yöneticilerinin Uğur'un durumuyla yakından ilgilendiklerini ve vurulma olayının da takipçisi olacaklarını belirtti" denildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Kemal Kurt Okmeydanı İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title