Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Kafasındaki Köşk Adayı Büyükerşen

Güncelleme:

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçıların da görüşünü alacak. Köşk adaylığı için Yılmaz Büyükerşen'in adı öne çıkıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin cumhurbaşkanı adayını belirlemek için sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı temaslarına bugün siyasi partiler ile devam edecek. Kılıçdaroğlu, siyasi partilerin ardından ise sanatçılarla bir araya gelerek, cumhurbaşkanı adayını belirleme çalışmalarını tamamlayacak.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLANACAK

Kılıçdaroğlu’nun bu temaslarının ardından önümüzdeki hafta sonu cumhurbaşkanı adayını ilan etmesi beklenirken kulislerde CHP’nin adayının Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen olmasının en yüksek olasılık olduğu belirtiliyor.

SANATÇILARLA BİTİRECEK

Kılıçdaroğlu, bugün BTP, DSP ve DP’yi ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu’nun hafta boyunca MHP, BBP ve SP’nin de içinde olduğu diğer partilerle de temas etmesi bekleniyor. Kılıçdaroğlu, siyasi partilerle temaslarının ardından cumhurbaşkanı adayı eksenli turunu, sanatçılarla bitirme kararı aldı. Sürpriz bir şekilde Kılıçdaroğlu’nun programına dâhil edilen sanatçılarla görüşmenin 13 Haziran Cuma günü İstanbul’da yapılması bekleniyor.

İBRE BÜYÜKERŞEN'DE

CHP liderinin temasları doğrultusunda, parti kulislerinde partinin cumhurbaşkanı adayı olarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in gösterilmesinin en yüksek olasılık olduğu değerlendirmeleri yapılıyor. Partinin sol kanadına yakın isimleri eski AİHM yargıcı ve İzmir Milletvekili Rıza Türmen’in ismi üzerinde kulislerini sürdürürken, partiden ulusalcı kanadın da eski Genel Başkan Deniz Baykal’ın “çatı aday” olarak gösterilmesi konusunda parti yönetimine görüşlerini sunduğu ifade ediliyor. Kılıçdaroğlu’nun hafta boyunca yapacağı ziyaretlerin ardından hafta sonu cumhurbaşkanı adayını kamuoyuna sunması öngörülüyor.

HDP GÖRÜŞMESİ ERTELENDİ

Programa davet edilecek sanatçıların belirlenmesi için Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak’ın koordinasyonunda, Bursa Milletvekili Sena Kaleli ile PM üyeleri Gülseren Onanç ve Ercan Karakaş görevlendirildi. Görüşmeye yaklaşık 50 sanatçının davet edilmesi bekleniyor.
Kılıçdaroğlu’nun bugün cumhurbaşkanlığı turu kapsamında görüşme programında yer alan HDP ziyareti, Lice’deki olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir Politika Haberler

500

Yorumlar (97)

ersin ertaş:

oylarımız Recep Tayyip ERDOĞAN a anasının ak sütü gibi helal olsun....

17
20
yanıtYanıtla
periipekdemirci@hotmail.com:

bayrak sayenizde indi. gurur duyuyormusun

yanıt0
yanıt0
KÜBRA:

KE MAL SANA DEĞİL OY DENİZDE BOY BİLE VERMEM

27
6
yanıtYanıtla
ipekipekdemirci@hotmail.com:

seni duydu çok üzülmüş:)))

yanıt0
yanıt0
KÜBRA:

FESTİVAL GİBİSİN KE MAL KATILMAK İSTİYORUM

22
11
yanıtYanıtla
Muhafazakar Anti Tayyip..:

ABDÜLLATİF ŞENER ya da MEHMET BEKAROĞLU''nu gösterin. Bu konjektürde Halk solcudan cumhurbaşkanı seçmez..

22
4
yanıtYanıtla
GURBETCi:

VAY BEEE ANGARAYA PiRiNCE GiDERKEN ESKiSEHiRDE BULGURDAN OLACAKSIN KAFAYA KOYMUSSUN BELEDIYE BASKANINI BiTiRMEYi SECiLEMEYECEGi ZATEN BELLi SONRASINDA BASKANLIGIDA KAYBEDECEK BELEDiYEDE SONRASINDA ENCÜMEN ÜYELERi SECECEK BELEDiYE BASKANINI KiMiN ÜYE SAYISI FAZLA TABiKi AKP NiN YAV KENDiNE COK GÜVENiYORSAN CIK KENDiN ADAY OL HALK BOYUYUN ÖLCÜSÜNÜ ALSIN ELiNE VERSiN AMA YÜREK iSDER O YÜREK VARMI SENDE NEYMiS CATIYMIS YA TEMEL CÜRÜKK HALK LODOS GiBi ESER NE CATI KALIR NEDE DUVAR KALIR SONRADA MiLLETi ARKANA ALIPDA YSK NIN ÖNÜNE KAMP KURMAYIN GENE HALKIN KARARINA SAYGI DUYMASINI ÖGRENiN YILLARDIR AYNI OYUNU OYNUYORSUNUZ CUMHURBASKANLIGI SECiMiNDE GÜLE ÜCYÜZ ATMIS YEDi GETIRDiYDiNiZ NE OLDU ÖYLEDE BÖYLEDE HEPiNiZ BASBAKANA CALISIYORSUNUZ DURMAK YOK YOLA DEVAM KENDi YOLUNU CiZDiN HDP iLE GÖRÜSECEKMiS ZiHNiYETiN ORTAYA CIKTI

18
7
yanıtYanıtla
cumhursssssscccccccccc@gmail.com:

makarnaci naaber... yalakami desem...

yanıt0
yanıt0
WW:

YA BUNLAR HALA ADAY ÇIKARAMADIMI YAZIK.

14
9
yanıtYanıtla
eee:

TV YE ÇIKMIŞ TERÖRÜN ÇÖZÜMÜ İÇİN 17 MADDELİK MANİFESTOMUZ VAR DİO İLK ÜÇÜNÜ SAYABİLİRMİSİNİZ DEDİLER AKLIMDA DEĞİL DEDİ. EZBERLEYEMEMİŞ. AYRICA SONRADAN AÇIKLANDI 17 DEĞİL 19 MADDEYMİŞ CHP MANİFESTOSU.. HALA DAHA BU ADAMI LİDER BİLİP ARKASINDAN İDENLER VAR.

17
5
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title