Haberler

Kılıçdaroğlu, Nikah Şahitliği Yaptı

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Kızı Burcu Sav, Serdar Onaran ile Evlendi.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın kızı Burcu Sav, Serdar Onaran ile evlendi.

Sav ile Onaran'ın Bilkent Otel'de havuz başında yapılması planlanan düğün töreni, yağışlı hava nedeniyle kapalı salonda yapıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın kıydığı nikahta, gelin ve damadın şahitliklerini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Volkan Güzel yaptı.

Yaşar'ın, nikah cüzdanını uzattığı Kılıçdaroğlu, çiftin mutluluklarının ömür boyu sürmesi temennisinde bulunarak, cüzdanı Burcu Sav'a verdi. Kılıçdaroğlu, daha sonra gelin ve damatla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu, nikah öncesinde bir gazetecinin, törenin, yağmur nedeniyle kapalı salona alınmasının gelin ve damadın morallerini olumsuz şekilde etkileyip etkilemediğini sorması üzerine, ''Onlar mutlular, onlar için bir moral bozukluğu olduğunu sanmıyorum'' dedi.

Törene, TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, eski Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, eski başbakan yardımcılarından Murat Karayalçın, ATO Başkanı Sinan Aygün ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title