Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan TBMM Başkanı'na Eleştiri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a, "Laiklik, herkes dinini özgürce yaşasın diye var İsmail Kahraman" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir konuşmada, "Laiklik bir kere yeni Anayasa'da olmamalıdır" diyen TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a eleştirilerde bulundu. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Toplumsal barışımıza çoktandır kastedenlerin bu ilkeyi yok saymasına şaşırmamalıyız. Laiklik, herkes dinini özgürce yaşasın diye var İsmail Kahraman" ifadelerini kullandı.

Laikliğin herkesin dinini özgürce yaşaması için var olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, paylaştığı mesajlarda, "Laiklik her şeyden önce bir toplumsal barış ilkesidir. Toplumsal barışımıza çoktandır kastedenlerin bu ilkeyi yok saymasına şaşırmamalıyız. Ortadoğu bataklığı, sizin gibi dini siyasete alet eden zihniyetlerin eseri. Laiklik, herkes dinini özgürce yaşasın diye var İsmail Kahraman. Her gün şehit veriyoruz, sınırın ötesinden roket yağıyor ama tek derdiniz laiklik. Dini kirli hesaplarınıza daha fazla alet etmeyin artık" ifadelerine yer verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu İsmail Kahraman Politika Haberler

title