Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan DSP'ye Birleşme Teklifi

Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu DSP lideri Masum Türker'i ziyaretinde "Biz aslında birleşmek zorundayız" diyerek birlik çağrısında bulundu.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı süreci ile ilgili ziyaretleri çerçevesinde Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker'i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na ziyarette TBMM CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak ile Aytun Çıray eşlik etti. Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ve Türker gazetecilere açıklamada bulundular.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda düşüncelerini aktardıklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Büyük ölçüde paralel düşünüyoruz. Birlikte düşünüyoruz. Türkiye'nin saygın bir cumhurbaşkanına ihtiyacı olduğunu hepimiz biliyoruz. Yeni seçilecek cumhurbaşkanının Türkiye'yi temsil etmesi, demokrasiye inanması, özgürlüklere inanması, hukukun üstünlüğüne inanması, Türkiye'yi yurt içinde, yurt dışında hak ettiği şekilde temsil etmesi bizim en büyük arzumuz. Cumhurbaşkanı adayını büyük bir toplumsal uzlaşmayla belirlemek istiyoruz" diye konuştu.

"BİRLİKTE OLMAYA İHTİYACIMIZ VAR"

DSP’nin genel başkanlığını yapan kişinin geçmişte CHP’nin de genel başkanlığını yaptığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: "Kastımız odur. Hatta sayın genel başkanın önünde söyleyeyim; biz aslında birleşmek zorundayız, ayrışmak değil. Beraber olmak zorundayız. Aslında düşüncelerimiz, dünyaya, insana bakışımız beraber. Rahmetli Ecevit, ‘Ne ezen ne ezilen, insanca hakça bir düzen’ demişti. Aynı şeyi ben de sayın Genel Başkan da söylüyor. Türkiye süratle bir başka alana evriliyor. Dolayısıyla bizim bölünme lüksümüz yok. Beraber olma, güç birliği yapma, birlikte olmaya ihtiyacımız var."

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Masum Türker Türkiye Dsp Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (76)

KÜBRA:

KE MALL DÜĞÜNDEKİ HALAYDA OLSAN HALAYDAN ÇIKARIM NE BİRLEŞMESİ

60
12
yanıtYanıtla
CANERcaner@hotmail.com:

hahaha bu iyiymiş aynen katılıyorum kardeşim tam bi Ke MAL :D

yanıt0
yanıt0
KÜBRA:

404 KE MALL... SEN YAPBOZ OLSAN SON PARÇADA KAYBOLUR BİRLEŞEMEZSİN

46
13
yanıtYanıtla
kübra:

KE MALL ELDİVENLE BİLE SEVİLMEZSİN

23
14
yanıtYanıtla
MALATYALI:

C H P - D S P = C D P ((CEMAATÇİ DEMOKRAT PARTİ))

15
22
yanıtYanıtla
halilhalil34@hotmail.com:

DÇP OLUR ARTIK DERME ÇATMA PARTİSİ :) :) BUNLAR ÇOK KOMİKLER

yanıt0
yanıt0
AYN8891:

Eskiden Koalisyon kurabilmek için birleşirlerdi ; Şimdi muhalefet olabilmek için birleşiyorlar....

31
5
yanıtYanıtla
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE:

HELAL OLSUN BE, ŞU AKP Yİ DEVİRİNDE.

13
23
yanıtYanıtla
bahattin ışıkmalatyam1962@hotmail.com:

cok beklersın ustaya dunya hayran akılım

yanıt0
yanıt0
demokrat:

Bu belaya karşı bütün güçleri toperlamak lazım, ülke elden gidiyor. Saadetle bile birleşirdim.

9
25
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title