Haberler

Kılıçdaroğlu'na Elazığ İl Örgütünden Yürüyüş Desteği

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'adalet' yürüyüşüne destek için Elazığ il örgütü, parti binasından öğretmenevi önüne kadar slogan atarak yürüdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'adalet' yürüyüşüne destek için Elazığ il örgütü, parti binasından öğretmenevi önüne kadar slogan atarak yürüdü.

CHP Elazığ il başkanlığı önünde toplanan yaklaşık 500 kişilik bir grup, 'Adalet isteriz', 'susma sustukça sıra sana gelecek' sloganları atarak Gazi Caddesi'nden öğretmenevi önüne kadar yürüdü.

Polisin sıkı güvenlik önlemi aldığı yürüyüşte, öğretmenevi önünde toplanan grup adına konuşan CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, tutuklu bulunan milletvekilleri ve gazetecilerin suçlulukları kanıtlanıncaya kadar tutuksuz yargılanması gerektiğini belirterek, "Devleti yönetenlerin adaletli davranarak milli İradeye, yani size, Cumhuriyet'in kazanımları olan demokrasiye, laikliğe, hukukun üstünlüğüne saygı göstererek, başta Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Enis Berberoğlu olmak üzere tutuklu bulunan milletvekillerinin, gazetecilerin, akademisyenlerin ve kamu görevlisi vatandaşlarımızın kanun karşısında suçlulukları kanıtlanıp, cezası kesinleşinceye kadar tutuksuz yargılanmalarını ve görevine iade edilmesini istiyoruz" dedi. Yapılan konuşmanın ardından grup sessizce dağıldı. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Enis Berberoğlu Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title