Haberler

Kılıçdaroğlu, Kurtuluş Etkinliklerine Katılmak Üzere Aydın'a Gitti (2)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu karayoluyla İzmir'den Aydın'a gitti.

Kılıçdaroğlu, KURTULUŞ ETKİNLİKLERİNE KATILMAK ÜZERE Aydın'A GİTTİ (2)

KURTULUŞ ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİNE KATILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu karayoluyla İzmir'den Aydın'a gitti. Aytepe Mesire Alanı'ndaki amfitiyatro'da Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 89'uncu yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Kılıçdaroğlu, partililer tarafından karşılandı.

FIKRA ANLATTI

Töreni izleyen ve bitiminde konuşma yapan Kılıçdaroğlu, önce etkinliğin sunucusunun Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu için kullandığı övgü dolu sözlerle ilgili "Naif, güleryüzlü bir insan. Ama o bir Cumhuriyet Halk Partili. Ama o aydın Türk kadını. O, yaşamını sizlere adayan bir Cumhuriyet Halk Partili. İster ki Aydın'da herkes mutlu olsun. İster ki Aydın'daki mutluluğu sadece Aydın'ın sınırında değil, Türkiye'nin her alanına taşımış olalım. Onun için buradayız. Onun için Türkiye için çalışıyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu, "Onlar mücadele verdiler, onlar çarpıştılar, onlar kan ve gözyaşı dinlemeden, ulusal bağımsızlığımız için çaba harcadılar. Onları, onların babalarını minnetle şükranla anıyoruz. Eğer bugün bu güzel havada, bu güzel ortamda beraber bir kurtuluşu kutluyorsak, bu onların büyük çabalarının sonucudur" dedi. Konuşmanın sonunda Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili anlattığı bir fıkra etkinliğe katılanların gülüşmelerine neden oldu.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise "Unutmayalım ki tarihine sahip çıkmayan, yarınlarına da sahip çıkamaz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm efelerimizi, asker, sivil ve aydınlardan oluşan tüm kahramanlarımızı, bu güzel kentimizin ve her karış Anadolu toprağının kurtuluşunda katkısı olan herkesi saygıyla anıyor, Aydınımızın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü bir kez daha kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Çerçioğlu, Kılıçdaroğlu'na çiçek takdim etti. Kılıçdaroğlu'na ayrıca Aydın efesi şapkası verildi. Şapkayı bir süre takan Kılıçdaroğlu, 10'uncu Yıl Marşı'nı amfitiyatrodaki vatandaşlarla birlikte ayakta alkış tutarak söyledi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in Yeni Türkü grubunun konserini izledi. Konserin ardından Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet geceyi geçirecekleri otel'e geçti. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title