Haberler

Kılıçdaroğlu: Hükümet Avrupa'daki Krizin Çözümüne Katkıda Bulunuyor

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Hükümetin İthalat Yoluyla Türkiye Yerine Avrupa'daki Krizin Çözümüne Katkıda Bulunduğunu Öne Sürdü.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin ithalat yoluyla Türkiye yerine Avrupa'daki krizin çözümüne katkıda bulunduğunu öne sürdü.

Kılıçdaroğlu, partisinin Anamur İlçe Teşkilatı tarafından verilen dayanışma yemeğine katılmak üzere geldiği Anamur'da partililere hitap etti.

Türkiye'de ''aç yatanların sorumlusunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu'' öne süren Kılıçdaroğlu, ''Emekliyi, çiftçiyi, memuru perişan ettiler, işsizliği artırdılar. Onun için halkın arasına çıkamıyorlar'' iddiasında bulundu.

Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

''Başbakan Erdoğan (kriz teğet geçti) diyor, evet onlara bir şey olmadı. Krizi fırsata çevirdiler. Ama milyonlarca insan işsiz kaldı. Hükümet ithalat yoluyla Türkiye yerine Avrupa'daki krizin çözümüne katkıda bulunuyor. Biz Avrupa'nın krizini çözmek için mal alıyoruz ama kendi fabrikalarımız ürettiklerini satamadığı için işçileri kapı önüne koyuyorlar.''

Ülkeyi korumanın herkesin başlıca görevi olduğuna dikkati çeken Kılıçdaroğlu, ''Soyguna, vurguna dur demek istiyorsak dürüst ve namuslu insanları iktidara getirmek zorundayız. CHP'yi iktidara taşımak zorundayız. Bunun için sizlere büyük görevler düşüyor. Yüreğimizde insan sevgisi taşıyacağız ve herkesi kucaklayacağız. Biz tokken aç yatan kardeşimiz varsa, onun karnını doyurmasını sağlayacağız. Bizim mücadelemiz çocuklarımızın işsiz kalmaması, işsizlerin iş bulması içindir. Mücadelemize yılmadan devam edeceğiz'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title