Haberler

Kılıçdaroğlu, HDP binası saldırısıyla ilgili çok sert konuştu! Savcılara son kez çağrı yaptı

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Onur Gencer isimli şahsın İzmir'de HDP binasına girerek bir kadını 6 kurşunla öldürmesiyle ilgili çok sert konuştu. Akşam saatlerinde paylaştığı videolu mesajında savcılara seslenen Kılıçdaroğlu, "Kahvaltı ederken Deniz'i öldürdüler sevgili halkım. Katlettiler kızımızı" diyerek savcıları son kez göreve davet etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, İzmir'de HDP il başkanlığı binasına saldırıda Deniz Poyraz'ın öldürülmesi ve son dönemde ortaya atılan mafya-siyaset ilişkisi iddialarına karşı savcılara seslendi.

"SAVCILARA SON ÇAĞRIM"

"Sabah Rumeli kökenli gençlerimizle buluşmuştum. İnanın çok mutluydum. Rumeli'yi, Balkanları, gelecek planlarını konuştuk. Sonra Deniz'i öldürdüler. İstiyorlar ki bu ülkede hiçbir genç mutlu olmasın, kaçan kaçsın, kalan da ölsün. Kahvaltı ederken Deniz'i öldürdüler sevgili halkım. Katlettiler kızımızı" ifadeleriyle konuşmasına başlayan Kılıçdaroğlu, "O yüzden bu gece namuslu savcılara son çağrımı yapacağım. Bu gece, bu ülkenin mert ve vatansever savcılarına son kez sesleniyorum" dedi.

"SORUŞTURMA AÇMAZ İSENİZ DAHA ÇOK PROVOKASYON İLE KARŞILAŞACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu, videolu mesajının devamında savcılara şu şekilde seslendi:

"Biliyorum, azınlıkta kalsanız da hâlâ vatansever olanlarınız var. Hâlâ oradasınız. Partileştirdiler savcılıkları ama hepinizi hâlâ bitiremediler. Az kaldınız, ama oradasınız. Hala kalbiniz bu ülke için çarpıyor. Biliyorum, bu talebim tüm emeğinize mâl olabilir. Sürebilirler sizi. Men edebilirler mesleğinizden. Ama aynı zamanda biliyorum ki içiniz içinize sığmıyor. Siz bu ülkenin evlatlarısınız. Atatürk'ün ruhu hâlâ içinizde yaşıyor. Bu ülkenin namuslu evlatları. Vaktimiz hızla daralıyor. Soruşturma açmaz iseniz daha çok provokasyonla karşı karşıya kalacak ülkemiz. Daha çok Deniz'lerin canına kast edilecek.

"10 MİLYON EUROYU KİMİN İÇİN İSTEDİLER?"

Unutmayın! Dünyada bizi haydut devlet konumuna düşürmek isteyen düşmanlarımız da var. Onların dümenine siz de istemeden su taşımış olacaksınız. Onların dümenine su taşıyan 40 haramilere susarak siz de destek olacaksınız. İlk soracağınız soru; 10 milyon euroyu Ankara'da kimin için istediler? İşte o sorunun yanıtı, sizi Deniz'in katillerine kadar da götürecek."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title