Haberler

Kılıçdaroğlu, Eczacıbaşı Vitra'yı Kutladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2015 Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası'nda, Rusya'nın Dinamo Krasnodar takımını 3-1 mağlup ederek şampiyon olan Eczacıbaşı VitrA takımını kutladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2015 Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası'nda, Rusya'nın Dinamo Krasnodar takımını 3-1 mağlup ederek şampiyon olan Eczacıbaşı VitrA takımını kutladı.

Kılıçdaroğlu, yayımladığı kutlama mesajında, "Dünya Sultanları" demekten mutluluk duyduğu Eczacıbaşı kadın voleybolcularının fırtına gibi esmeye devam ettiğini belirtti.

Avrupa Şampiyonluğu'ndan sonra Dünya Kulüpler Şampiyonu olan takımın bu büyük başarısında, kadın voleybolcuların yanı sıra, karşılaşmayı taraftarlar arasında izleyen Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'nın, Kulüp Başkanı Faruk Eczacıbaşı'nun, Koç Giovanni Caprara'nın, taraftarların ve camianın da payının olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, "Bu duygu ve düşüncelerle, Eczacıbaşı'nın dünya şampiyonu voleybolcularını, Başkan Faruk Eczacıbaşı'nı, kulübün her seviyedeki yöneticilerini, taraftarlarını ve Eczacıbaşı camiasını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Kemal Kılıçdaroğlu Rusya Federasyonu Faruk Eczacıbaşı Vitra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title