Haberler

Kılıçdaroğlu, Demirel'in Güniz Sokak'taki Evinde Taziye Ziyaretinde Bulundu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Demirel'in Güniz Sokak'taki evinde taziye ziyareti- Kılıçdaroğlu'nun açıklaması 9. Cumhurbaşkanı Demirel'in vefatı- CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Demirel'in Güniz Sokak'taki evinde taziye ziyaretinde bulundu- Kılıçdaroğlu: - "Sayın Demirel, yaşamının son saatlerine kadar Türkiye'deki bütün gelişmeleri yakından izleyen bir siyasal liderdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Demirel'in Güniz Sokak'taki evinde taziye ziyareti- Kılıçdaroğlu'nun açıklaması 9. Cumhurbaşkanı Demirel'in vefatı- CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Demirel'in Güniz Sokak'taki evinde taziye ziyaretinde bulundu- Kılıçdaroğlu: - "Sayın Demirel, yaşamının son saatlerine kadar Türkiye'deki bütün gelişmeleri yakından izleyen bir siyasal liderdi. Tevazuyu ondan öğrendik, siyaseti ondan öğrendik, devlet adamlığını ondan öğrendik. 'Siyasetçiyken nasıl olunur, devlet adamıyken nasıl olunur' yine ondan öğrendik. Türkiye'nin başı sağ olsun, hepimizin başı sağ olsun" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Türkiye'nin yetiştirdiği çok önemli bir siyaset adamı olduğunu belirterek, "Sayın Demirel, yaşamının son saatlerine kadar Türkiye'deki bütün gelişmeleri yakından izleyen bir siyasal liderdi. Tevazuyu ondan öğrendik, siyaseti ondan öğrendik, devlet adamlığını ondan öğrendik. 'Siyasetçiyken nasıl olunur, devlet adamıyken nasıl olunur' yine ondan öğrendik. Türkiye'nin başı sağ olsun, hepimizin başı sağ olsun" dedi.Kılıçdaroğlu, Demirel'in vefatının ardından Güniz Sokak'taki evine giderek, taziye ziyaretinde bulundu.Demirel'in yeğeni Nihan Demirel Atasagun ve Demirel'in kardeşi Şevket Demirel'in damadı CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.Herkese başsağlığı dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu, Süleyman Demirel'in Türkiye'nin çok partili yaşamında en önemli siyasi aktörlerden biri olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu, "Sayın Demirel, yaşamının son saatlerine kadar Türkiye'deki bütün gelişmeleri yakından izleyen bir siyasal liderdi. Tevazuyu ondan öğrendik, siyaseti ondan öğrendik, devlet adamlığını ondan öğrendik. 'Siyasetçiyken nasıl olunur, devlet adamıyken nasıl olunur' yine ondan öğrendik. Türkiye'nin başı sağ olsun, hepimizin başı sağ olsun" diye konuştu.Süleyman Demirel'in, Türkiye'nin yetiştirdiği çok önemli bir siyaset adamı olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, Demirel'in sadece Türkiye'de değil, bölgede ve dünyada da önemli siyasal aktörlerden biri olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin önemli bir insanını kaybettiğini söyledi.CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de Kılıçdaroğlu'na taziye ziyaretinde eşlik etti.Kılıçdaroğlu'nu CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici uğurladı.Öte yandan eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen ile Demirel'in uzun süre koruma müdürlüğünü yapan Şükrü Çukurlu da taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Demirel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title