Haberler

Kılıçdaroğlu, Bolu'da temel atma törenine katıldı

Güncelleme:

Bolu'da Orman Bölge Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası temel atma törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Siyasette çok alışık olmadığımız gereken kuralı hayata geçireceğiz.

Bolu'da Orman Bölge Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası temel atma törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Siyasette çok alışık olmadığımız gereken kuralı hayata geçireceğiz. Belediye başkanlarımız harcadıklarının hesabını milletimize verecek" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir takım ziyaretler için Bolu'ya geldi. Orman Bölge Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası temel atma törenine katılan Kılıçdaroğlu burada bir konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu, "Biz yeni bir siyaset anlayışıyla yola çıktık. Hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir siyaset anlayışı hiç kimsenin inancıyla uğraşmayan bir siyaset anlayışı. Herkesin kimliğine saygı duyan, evinde huzur içerisinde yaşamasını öngören bir siyaset anlayışı. Bu siyaset anlayışını büyütmemiz lazım. Örnek olarak Bolu Belediye başkanınından göreceksiniz bu örneği. 7 maddelik bir kural korduk ortaya kurallardan birisi seçildiğin andan itibaren bütün halka hiçbir ayrım yapmadan şu mahalle şu esnaf bana oy vermedi diye bir ayrım yapmadan herkesi kucaklayacak, herkese eşit hizmet götüreceğiz. Siyasette ayrımcılığı bir tarafa bırakmalıyız. Toplumu ayrıştırmak, bölmek değil bir araya getirmemiz lazım. Bayrak bizim bayrağımız, vatan bizim vatanımız, niye bölünüyor, niye ayrışıyoruz bunların hepsine son vereceğiz" dedi.

"Harcadığımız her kuruşun hesabını vereceğiz"

Kılıçdaroğlu, "Bir kentte huzurun yolu her evde huzur varsa o kentte huzur vardır. Belediye başkanlarımız para harcarlar örneğin burada bölge müdürlüğü yapacaklar vatandaşın parası bu. Yapmamız gereken bizim siyasette çok alışık olmadığımız gereken kuralı hayata geçireceğiz. Belediye başkanlarımız harcadıklarının hesabını milletimize verecek. Diyorlar ki havaalanı, köprü, tünel yaptık ama bir şeyi soruyoruz kaça yaptınız bu milletin parası çünkü. Benim ödediğim parayı bir yere harcıyorsan onu kaça yaptığını bana söylemek zorundasın. Siyasi kirlilikten bunu yaptığımız zaman arınmış olacağız. Harcanan her kuruşun hesabını bizim belediye başkanlarımız milletine verecekler. Ne için temiz bir siyaset, düzgün bir siyaset için. Siyaset kolay değildir, siyaset zenginleşme, köşeyi dönme aracı değildir, halka hizmet etmenin en temiz yolu olmak zorundadır. Vatandaşlar arasında ayrım değil herkesi kucaklayan ve herkese hesap veren bir siyaset anlayışı. Biz bu nedenle güçlü olmak zorundayız. Siyaseti yapanlar zenginleşip köşeyi dönerse bilin ki orada bir şey vardır" diye konuştu.

"Doğru bildiğimiz yoldan ayrılmayacağız"

Doğru bildikleri yoldan ayrılmayacaklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Benim bütün mal varlığım CHP'nin sitesindedir hesabını veremeyeceğim tek bir kuruşum yoktur çünkü temiz siyasetten yanayım. Bizi bölmek istiyorlar bunlardan uzak duracağız doğru bildiğimiz yoldan ayrılmayacağız. Biz doğru durmaya doğru yolda devam etmeye kararlıyız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun konuşmaları sonrasında temel atma töreni gerçekleştirildi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title