Haberler

Kılıçdaroğlu Banaz'da Yemek Molası Verdi

Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar Mitingi Sonrasında İzmir'e Giderken Uğradığı Banaz İlçesinde Akşam Yemeği Yedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar mitingi sonrasında karayolu ile İzmirÆe giderken Uşaklı partililerin davetini kırmayıp uğradığı Banaz İlçesiÆnde akşam yemeği yedi.

AfyonkarahisarÆda yaptığı mitingden sonra yarın (Cumartesi) ÖdemişÆte gerçekleştirilecek olan ÆTarım MitingiÆne katılmak için karayolu ile İzmirÆe hareket eden Kılıçdaroğlu saat 20.30 sıralarında seçim otobüsü ile UşakÆın Banaz İlçesiÆne geldi. Kılıçdaroğlu, çok sayıda partili tarafından Başbakan sloganları ile karşılandı. Mega Müjde RestorantÆa gelen Kılıçdaroğlu, yemek yiyen aileleri selamlayıp salona geçti.

GAZETECİLERE CEVAP VERMEDİ

Yemeğin ardından röportaj taleplerini geri çevirdiği basın mensuplarının Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Hüseyin TanrıverdiÆnin UşakÆta bugün yapmış olduğu açıklamada, ôBu seçimlerde 367 garabetini ortadan kaldıran bir güçle parlamentoya geleceğiz, AnayasaÆnın dokunulamaz maddeleri hariç tüm maddelerini değiştireceğizö şeklindeki konuşmasını sorması üzerine Kılıçdaroğlu, gazetecileri Genel Başkan Yardımcısı Gürsel TekinÆe yönlendirdi.

TAYYİP ERDOĞAN DEMOKRASİSİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin yaptığı açıklamada, ôAKPÆliler eğer 12 EylülÆde yapmış oldukları gibi yapacaklarsa, hani ileri demokrasi diyorlardı. Şu anda yapmış oldukları tamamen hukuku ele geçirmektir. Onların demokrasi anlayışı, özgürlük anlayışı toplumu rahatlatan demokratik bir anlayış değil. Bu tamamen Tayyip Erdoğan demokrasisi. O açıdan önümüzdeki seçimde onların iktidar görmesi havadır. CHP iktidarı ile 12 Eylül döneminden kalmış ne kadar ağır demokratik uygulamalar varsa elbette değiştireceğiz. Bu şekilde Türk toplumunun rahat nefes alabileceği, insanların hayatını kolaylaştıracak bir Anayasa yapacağız. Bu da CHPÆye nasip olacak. AKP bu saatten sonra AnayasaÆyı değiştiremezö diye konuştu.

Vatandaşların ve partililerinin yoğun ilgisi ile seçim otobüsüne binen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın ÖdemişÆte gerçekleştirilecek olan ÆTarım MitingiÆne katılmak üzere İzmirÆe hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title