Haberler

Kılıçdaroğlu: Ankara'daki Terör Saldırısı Lanetlenmesi Gereken Bir Terör Eylemi

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki terör saldırısının, "ama" ve "fakat" demeden lanetlenmesi gereken terör eylemi olduğunu bildirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki terör saldırısının, "ama" ve "fakat" demeden lanetlenmesi gereken bir terör eylemi olduğunu bildirdi.

"BOMBALI SALDIRIYLA İLGİLİ MESAJ YAYINLADI"

Kılıçdaroğlu, Kızılay'da gerçekleşen bombalı saldırıyla ilgili mesaj yayımladı.

" 'AMA' VE 'FAKAT' DEMEDEN LANETLENMESİ GEREKEN BİR TERÖR EYLEMİ"

Mesajında, " Türkiye'nin başkentinde, yurttaşlarımıza yönelik düzenlenen bombalı saldırı, 'ama' ve 'fakat' demeden lanetlenmesi gereken bir terör eylemidir" ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, "Bu menfur terör eylemini gerçekleştirenler ile saldırının arkasındaki güçler, toplumsal barış ve huzurumuzu bir kez daha hedef almıştır. Ancak köklü dayanışma, birlik ve beraberlik duygularına sahip milletimizin, ulaşılmak istenen hedefin önünde kararlılıkla duracağına inancım tamdır" ifadelerini kullandı.

"SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLERE ALLAH'TAN RAHMET DİLEDİ"

CHP Genel Başkanı sıfatıyla, terörle mücadele konusunda her türlü siyasi sorumluluğu üstlenmeye hazır olduklarını kamuoyu huzurunda bir kez daha teyit ettiklerini belirten Kılıçdaroğlu, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileğinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, mesajını "Terör şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum" şeklinde tamamladı.

CHP MYK'SI SAAT 10.00'DA TOPLANACAK

Öte yandan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), saldırı nedeniyle sabah saat 10.00'da Kılıçdaroğlu, başkanlığında olağanüstü toplanacak.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Kızılay Politika Güncel Haberler

title