Haberler

Kılıçdaroğlu, Adli Tıp Kurumu'nda Bekleyen Aileleri Ziyaret Etti (2)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Cenaze araçlarından detay-Adli Tıp Kurumu girişinden detaylar-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adli Tıp Kurumu'na gelişi-Ailelerle tokalaşması-Kılıçdaroğlu'na bilgi verilmesi-Ailelerle görüşmeler Ankara'daki terör saldırısı- CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerini almak için bekleyen aileleri ziyaret edip başsağlığı diledi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki terör saldırısının ardından Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerini almak için bekleyen aileleri ziyaret edip başsağlığı diledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Cenaze araçlarından detay- Adli Tıp Kurumu girişinden detaylar-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adli Tıp Kurumu'na gelişi-Ailelerle tokalaşması-Kılıçdaroğlu'na bilgi verilmesi-Ailelerle görüşmeler Ankara'daki terör saldırısı- CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerini almak için bekleyen aileleri ziyaret edip başsağlığı diledi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki terör saldırısının ardından Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerini almak için bekleyen aileleri ziyaret edip başsağlığı diledi.Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Keçiören'deki Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığına geldi.Burada cenazelerini almak için bekleyen aileleri ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ailelere başsağlığı diledi, taziyelerini iletti. Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra yetkililerden bilgi almak üzere Adli Tıp Kurumu'na geçti. Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilerin soruları üzerine, "Net bir bilgi şu anda yok. Sabaha kadar sonuçlanacak diyorlar" ifadesini kullandı. Bir gazetecinin "Kaç cenazenin çıktığına dair bilgi verdiler mi" sorusuna, "DNA testi yapmaları gereken 3-4 cenaze daha var" karşılığını veren Kılıçdaroğlu, teslim edilen cenaze sayısına ilişkin, "O konuda net bir bilgi henüz vermediler. Sanıyorum o da sabaha karşı tamamen netleşir. Çalışıyorlar. Savcı arkadaş 30 saattir görev yaptıklarını çalıştıklarını, Adli Tıp Kurumu'ndan da takviye aldıklarını ve onların da çalışmalarına sabaha karşı sonuçlandıracaklarını söylüyor" diye konuştu. Başka bir gazetecinin "102 cenazenin uğurlandığı söyleniyor" demesi üzerine Kılıçdaroğlu, "102 değil. Onu sorduk '102 mi' diye. Olmadığını söylediler. Şu ana kadar 78 rakamını ifade ettiler. DNA testleriyle beraber bunun netleşebileceğini ifade ettiler" dedi.- Bekleyiş sürüyorÖte yandan saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarının Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişi sürüyor. Cenazelerini alan aileler ise Adli Tıp Kurumu'ndan cenaze araçlarıyla ayrıldı. Bu sırada kurum önünde bekleyenler cenazeleri alkış ve sloganlarla uğurladı. Cenazelerini almak için bekleyen diğer ailelerin bekleyişi yağmura rağmen sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Adli Tıp Kurumu Keçiören Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title