Haberler

"Biz Maltepe'yi 50 Yıl İçin Planlayacağız"

Güncelleme:

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, Altıntepe Mahallesi Seçim irtibat bürosunda halkla buluştu.

Seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam eden CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, Altıntepe Mahallesi Seçim irtibat bürosunda halkla buluştu. Burada irtibat bürosunun bulunduğu alanı dolduran yüzlerce vatandaşa seslenen Ali Kılıç, sözlerine Çanakkale zaferini ve şehitlerini anarak başladı.

Mustafa Kemal'in ve yoldaşlarının kurtuluş mücadelesinde verdikleri değerli ve onurlu direnişin 99. yılını yaşadıklarını belirten Ali Kılıç, "Buradan ilk önce ulu önderimize ve o mücadelede canını, kolunu, bacağını vatanı uğruna vererek, şehit olan tüm silah arkadaşlarına şükranlarımı sunuyor, saygı, sevgi ve özlemle anıyorum" dedi.

-MALTEPE'DE BİRLEŞECEĞİZ-

Seçimler için artık zamanın giderek daraldığını da belirten Ali Kılıç, "31 Martta AKP'lisi, MHP'lisi, ve BDP'lisi ile tüm Maltepeyi kucaklayan bir anlayış ile ilçemizi yeniden inşaa edeceğiz. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde CHP bayrağını burada dalgalarından başta Belediye Başkanımız Mustafa Zengin ve Meclis Üyesi arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum" dedi.

-BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ-

Bunların yanında 5 yıllık dönem içerisinde görev yapan Belediye Meclis üyelerinin bu dönemde görevi genç arkadaşlarına devredeceklerini söyleyen Ali Kılıç ;," Bu dönemde görev yapan arkadaşlarımız, abilerimiz meydanlarda bizlerle birlikte yürüyor. Taşıdıkları bayrağı onurlu bir şekilde vermek için, belediyeyi daha güçlü bir şekilde yeniden kazanmak için adeta birbirleri ile yarışıyorlar ve bizlere çok yardımcı oluyorlar. Gittiğim her yerde sağımda ve solumda onları görüyorum. Onun haricinde benim Başkan Aday Adayı olan arkadaşlarım vardı. Onlarda bu görev bana Genel Merkezden verildiği zaman beni aradılar ve daima arkandayız dediler. İşte CHP kültürü, Mustafa Kemal'in kurduğu partinin kültürü budur" dedi.

-HALKIMIZIN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYACAĞIZ-

Konuşmasına Maltepe ile ilgili projelerinden kısa bilgiler vererek devam eden Ali Kılıç, " Biz Maltepe'yi önümüzdeki 5 yıl için değil 50 yıl için planlayacağız. Biz çılgın proje peşinde değiliz. Ayakları yere sağlam basan, ortak aklın ürettiği, insanlarımızın da içine bir şey kattığı ve kendisini bir parçası olarak gördüğü projelere hayat vereceğiz. Çünkü dedik ki bizim her projemiz insan odaklı olacak. Ben sizlerle birlikte Maltepe'yi yönetmek istiyorum. Karşılıklı demokrasi yerel yönetimler ile başlar. Onun için her 3 ayda bir mahallelerimizde toplantılar gerçekleştireceğiz. Belediyemizin çalışmaları hakkında sizleri bilgilendireceğiz ve yapmak istediklerimizi ilk önce sizlere sunacağız. Sadece sizlerle ile de değil muhtarlarım ile de bir araya geleceğim. Maltepe'de 600'e yakın sivil toplum ve demokrasi kuruluşu var onlarla da daha sık bir araya geleceğiz. 30 Martta bir ayrım yapacaksınız. Hırsızlarla, yolsuzlarla, yetim hakkı yiyenler ile, cumhuriyetçilerin, vatanseverlerin ve Mustafa Kemal'lerin ayrımını yapacaksınız" dedi ve meydanı dolduranlara teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.

Ali Kılıç'ı bu günde eski Kocaeli Milletvekili ve Kocaeli Belediye Başkanlığı yapmış olan, ayrıca Dünya Belediyeleri Birliği Onursal Başkanı Erol Köse de yalnız bırakmadı. Deneyimli siyasetçi, bundan sonra tecrübesi ve birikimi ile genç arkadaşı Ali Kılıç'a yardımcı olacağını ve daima onun yanında mücadele vereceğini belirtti ve Altıntepelilerden Ali Kılıç'a destek istedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Çanakkale Altıntepe Ali Kılıç Maltepe Politika Güncel Haberler

title