Haberler

Kiler, 2008'de Yüzde 25 Büyüme Hedefliyor

Kiler Genel Müdürü Nihat Özdemir, 2008 Yılında Yüzde 25 Büyümeyi Hedeflediklerini Söyledi.

Kiler Genel Müdürü Nihat Özdemir, 2008 yılında yüzde 25 büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

"Hedef tüm Türkiye" sloganıyla yola çıkan Kiler, Akdeniz yolculuğuna Adana'daki Karıncalar Marketleri'ni satın alarak başladı. 4 ayrı marketin açılış töreni için Adana'da bulunan Kiler Genel Müdürü Özdemir, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında, 2008 yılı hedefleri hakkında bilgi verdi. Adana'daki Karıncalar Marketleri'ni satın alarak Akdeniz Bölgesi'nde de faaliyet göstermeye başladıklarını ifade eden Özdemir, bugün yaptıkları 4 ayrı açılışla 13 ildeki mağaza sayısını 144'e çıkardıklarını

kaydetti. 2008'de daha çok noktada hizmet vermek için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Özdemir, amaçlarının kaliteli, güvenli ve ekonomik alış veriş olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Perakende sektöründeki deneyimimiz, kaliteli ve kazançlı alışveriş yaklaşımımız ve müşterilerimizin beklentilerine uygun hizmet anlayışımız, bizi daha ileriye götürüyor. Hedeflerimizi gerçekleştirirken ülke ekonomisine, perakende sektörünün gelişimine ve istihdama olan katkımızı da her geçen gün artırıyoruz. Akdeniz yolculuğuna Adana'dan çıkıyor olmak bizim için son derece önemli. Üreticiden tüketiciye ürünleri doğrudan ulaştırdığımız sistemimiz sayesinde farkımızı Adanalılar da görecek."

2007 yılını 150'ye yakın mağaza ve 700 milyon YTL ciro ile kapatacaklarını belirten Özdemir, 2008 yılında yüzde 25 büyüme hedeflediklerini kaydetti. Kaliteden taviz vermeden tüketiciye en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Özdemir, 2008 yılı sonuna kadar Adana ve çevre illerinde 20-25 mağazaya ulaşmak istediklerini de bildirdi.

Daha sonra mağazaların açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine; AK Parti Adana Milletvekilleri Vahit Kirişçi ve Necdet Ünüvar, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Atilla Gülsar, İl Müftüsü Mehmet Barış ve davetliler katıldı.

(HT-MT-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title