Haberler

Kılavuz'dan MHP Sim'e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı Seçim İletişim Merkezi (SİM), konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı Seçim İletişim Merkezi (SİM), konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin ardından Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz da SİM'e ziyarette bulundu. Ziyaretle ilgili olarak İl Başkanı Fatih Çetinkaya, teşkilat-ocak dayanışmasının kendilerine güç verdiğini belirterek, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'a ziyareti için teşekkür etti.

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, Olcay Kılavuz'un ziyaretinin kendilerine güç verdiğini belirterek, konuklarına teşekkür etti. Çetinkaya, 1 Kasım seçimlerinde Ankara'da ve tüm ülke çapında 1 Kasım seçimleri için seferber olduklarını belirterek "Aziz milletimizin tek umudu olan Milliyetçi Hareket'in iktidara gelmesi için tüm parti teşkilatlarımız ve Ülkü Ocaklarımızın mensupları omuz omuza çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz da Türk milletini aldatanlardan kurtuluşu için 1 Kasım'ın büyük bir şans olduğunu ifade ederek "Ankara İl Başkanımız sayın Fatih Çetinkaya'nın şahsında tüm MHP mensuplarına başarılar dilemek için bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyorum" diye konuştu.

Bu arada Olcay Kılavuz'un ziyaretinde Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticileri, Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Tatlı da hazır bulundu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Fatih Çetinkaya Devlet Bahçeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title