Haberler

Van'da, Kickboks Şampiyonları AK Parti'yi Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kickboks Türkiye şampiyonu sporcular, AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras'ı ziyaret etti.

Kickboks Türkiye şampiyonu sporcular, AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras'ı ziyaret etti.

Başarılı sporcuları ağırlayan Aras, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporla ilgili çok güzel projelerin olduğunu ve her konuda destek vereceklerinin belirtti .

Aras, Van Büyükşehir Belediyesini kazandıkları takdirde bambaşka bir Van için çalışma başlatacaklarını, bunun için kulüplerden destek görmek istediklerini ifade etti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van' a büyük önem verdiğine değinen Aras, "Büyükşehiri kazandığımız da birlik ve beraberlik içerisinde nice başarılara imza atacağız. Sporda da başarılara imza atmak için parti olarak üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız" dedi.

Kickboks İl Temsilcisi ve kulüp başkanı Hüseyin Fındık da 2013'te kickboks da 2 sporcunun Türkiye derecesi elde ettiğini anımsatarak, sporcuların daha büyük başarılara imza atması için kentteki tüm idarecilerin spora destek vermesini istedi. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Aras Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title