Haberler

Kick Boks'ta Ünvanını Koruyan Sarı'ya Bursa'da Tören

Kick Boks 71 kilo dünya şampiyonu Hüsnü Sarı'ya Avusturya'da karşılaştığı Azerbaycanlı rakibini yenerek ünvanını koruduğu için Bursa'da tören düzenlendi.

Kick Boks 71 kilo dünya şampiyonu Hüsnü Sarı'ya Avusturya'da karşılaştığı Azerbaycanlı rakibini yenerek ünvanını koruduğu için Bursa'da tören düzenlendi.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Dünya K1 Vandetta Kick Boks Şampiyonası'nda birinci olan Hüsnü Sarı, Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen K1 Vandetta Dünya Şampiyonası'nda rakibini yenerek ünvanını korudu.

HASTANEDE TÖREN YAPILDI

Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Fizik Tedavi biriminde veri elemanı olarak görev yapan Hüsnü Sarı'ya hastane yönetimi tarafından tören düzenlendi. Törene Başhekim Prof.Dr. Mehmet Karadağ ve hastane yöneticisi Prof.Dr.Rüstem Aşkın, Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Zafer Akman, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Yavuz Baştuğ ve hastane personeli katıldı.

SLAYT GÖSTERİSİ YAPILDI

Törende Gümüşhaneli milli sporcunun başarı öyküsünün paylaşıldığı slayt gösterisinin ardından konuşan Hüsnü Sarı, başta kendisine çalışma ortamı sağlayan hastane yöneticilerine, antrenörleri İdris Öztürk ve Eyüp Bozkurt'a, sponsoru olan Hüseyin Özdilek'e teşekkür etti.

Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Karadağ, Hüsnü Sarı'yı başarılarından dolayı tebrik ederek sporcuyu alnından öptü. Ardından Sarı'ya çiçek takdim eden Karadağ, hastane yönetimi olarak milli sporcuyla gurur duyduklarını vurgulayarak her zaman sporcunun yanında olduklarını belirtti.

Ardından konuşan Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Rüstem Aşkın, Dünya Şampiyonu'nun başarılarının devam etmesini dileyerek sporcuya teşekkür belgesini takdim etti.

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mehmet Karadağ Şevket Yılmaz Avusturya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title