Haberler

Kibariye'nin Eşi Ali Küçükbalçık Evi Terk Etti

Güncelleme:

Lübnanlı genç bir kadınla eşi Kibariye'yi aldatan Ali Küçükbalçık, evini terk ederek bir otele yerleşti.

Ünlü şarkıcı Kibariye 19 yıllık evliliği ihanet haberiyle ağır bir darbe almıştı. Aldatma haberlerinin ardından ortaya atılan Lübnanlı sevgilinin hamilelik iddiaları çiftin evliliklerini derinden sarstı.

EVİ TERK ETTİ

Küçükbalçık'ın, dedikodunun basına yansıması üzerine Kibariye ile büyük bir tartışma yaşadığı, hemen ardından da Ataşehir'deki evlerini terk edip aynı semtteki bir otele yerleştiği iddia edildi.

Kibariye'nin Eşi Ali Küçükbalçık Evi Terk Etti

SEVGİLİSİ VE KARISININ EVLERİ 5 DAKİKALIK MESAFEDE

Lübnanlı genç kadın, Kibariye ve eşinin oturduğu Ataşehir'de Küçükbalçık'ın tuttuğu bir evde yaşıyor. Evlerin arası ise sadece 5 dakika uzaklıkta.

Kibariye (58) kendisinden 20 yaş küçük Ali Küçükbalçık ile (37) 1999'da evlenmişti. Çiftin 2000 yılında kızları Birgül dünyaya gelmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İnsansız Hava Aracı Ataşehir Kibariye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Aglama degmez hayat:

Gidene güle güle denilir. Güya kendini Naza cekecek. sevgilisine ve karisina yakin otele tasinmis. Evi terk eden uzaklara gider. o hamile sevgilisinide birakmaz kibariyenin paralarinida birakmaz. Yazik kibariyeye calisip ter dökerken kocasi kumar masalarinda capkinlikta. kibariye bosan, kocani asla affetme. Affedersen ömrünü üzüntü dert evham ve kaybetmekle gecirirsin.

8
0
yanıtYanıtla
KİBARİYENİN ANNESİ GOLLUM:

şöfeeerrrr şöfeerrr

6
0
yanıtYanıtla
Sevgi:

Sen kurban ol kiboşa pislik

3
0
yanıtYanıtla
E:

Yazık kadına üzüldüm hiç böyle birşeyi hak edecek kadın değil kıymetini bilemedi

2
0
yanıtYanıtla
elis:

sakın afetme kiboşum, çulsuza bak sen. . . . senin paranla seni üzecek aslaizin verme asla. . gitsin kendi pisliğinde boğulsun

1
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Bu Tombul Agaaa.....hayatının Sonuna Kadar ,Aldatacak Kiboşu!!!! Görün bak!

0
0
yanıtYanıtla
sude shenol:

alimis kim lan bu ali alahin dunbala ali bey oldu len un cuvali sen kibosu aldin kazandin nam ve shan sumuklu eskiden bi bitli alidin simdi kibosu aldtmak kim sen kim be zirto seni bslik ayhan kilkkli seni de o kadinarda beyenmicek de eme kibosun paraciklarini seviolar ve beyeniolar kibos kadinin dibi alicik sense sarap ficisi belyani versin alicik beymis ay yesiner dubalak mall

0
0
yanıtYanıtla
vvv:

Çok yakışıyorlardı oysa!

0
0
yanıtYanıtla
CHP muharem sikilince:

yazik ya alide iyi cocuk du

0
0
yanıtYanıtla
Riza:

Çokta onemliydi

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title