Haberler

Kibariye'nin 3 Milyonluk Evine Haciz Geldi

Güncelleme:

Eşi Ali Küçükbalçık'ın Lübnanlı bir kadınla aşk yaşadığı ve servetini kumarhanelerde harcadığı için haciz şokuyla burun buruna gelen şarkıcı Kibariye, bu kez de 3 milyon euroluk evinin borcunu ödeyemediği için hacizlik oldu.

Şarkıcı Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın, Lübnanlı bir kadınla yasak aşk yaşadığı ve Kıbrıs'taki kumarhanelerde servetini kaybettiği iddiası gündemde büyük etki yaratmıştı.

HACİZLER ÜST ÜSTE GELDİ

Ünlü şarkıcının, eşine aldığı lüks Ferrari aracından sonra, Bodrum'da aldıkları 3 milyon euroluk evin 800 bin liralık borcunu ödeyemediği için ikinci kez hacizle karşı karşıya kaldığı iddia edildi. 100 bin liralık 8 adet çekini Bodrum'da lüks bir inşaat firmasına ödeyemeyen Kibariye hakkında İzmirli avukatlık şirketinin haciz işlemi başlattığı ortaya çıktı.

YÜKLÜ MİKTARDA BORÇLARI VAR

Sanem Sanat Turizm ve bir döner markası zincirinin sahibi olan Ali Küçükbalçık'ın, yanında çalışanlara maaşlarını uzun süredir ödemediği, piyasaya ve bankalara yüklüce borcu olduğu ortaya çıktı.

Kibariye'nin 3 Milyonluk Evine Haciz Geldi

KİBARİYE'NİN İSMİYLE GÜVEN KAZANDI

Küçükbalçık'ın şarkıcı eşi Kibariye'nin ismini kullanarak güven kazandığı ve şirketlere karşılıksız çek verdiği iddia edildi. Ali Küçükbalçık'ın maaş ve tazminatlarını isteyen çalışanlarına tehdit içerikli mesajlar attığı ve çalışanların savcılığa giderek şikayetçi olduğu da ileri sürüldü.

2 KADINLA EĞLENİRKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

57 yaşındaki şarkıcı Kibariye'nin 19 yıllık eşi, 37 yaşındaki Ali Küçükbalçık, 2017'de iki genç kadınla Trump Tower'daki bir gece kulübünde görüntülenmişti. Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'u dinlemeye gelen Ali Küçükbalçık ve kadın arkadaşları, mekanda muhabirlerin olduğunu öğrenince panikleyip görevlilerle tartışmıştı.

Kibariye'nin 3 Milyonluk Evine Haciz Geldi

BANKALARA 10 MİLYON TL BORCU VAR

Ali Küçükbalçık'ın bankalara 10 milyon TL borcu olduğu ileri sürülüyor. Küçükbalçık, Kibariye ile Bodrum'da aldıkları lüks villanın parasını ödemeyedikleri için haklarında yine haciz işlemi başlatıldığı öğrenildi. 3 milyon euroluk lüks villanın bir inşaat şirketinden satın alındığı, kalan 800 bin liralık borcu için 100 bin liralık 8 adet banka çeki verildiği ve bunların ödenmediği için Kibariye'ye inşaat şirketinin avukatları tarafından haciz işlemi başlatıldığı ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

İZMİRLİ:

boşan gitsin. . . kiboşşş ne tutuyorsun, ohh sen kadın halinle çalış adam senin sırtından yesin içsin, birde üstüne aldatsın koy kapının önüne sürünsün adam değil sahtekar . . senin güzel gönlün daha iyilerine layık kiboşum

22
0
yanıtYanıtla
tekirdağ:

boşanır boşanması nada acaba onun sonu ne olur,

yanıt0
yanıt2
birisi:

kibariyeyi ilk esde yemisti parasini buna evlilik anlasmasi yapmaliydi kibariye ahlaksiz bir kadin degil haketmiyor ama bu pisligi bir an once basindan atmasi lazim ya bu pislik calisip evine bir ekmek getiremez sundan kocami olur meymanatsiz bu adam seni bitirmeden sen onu bitir kibos yoksa halin acinacak hale gelir

17
1
yanıtYanıtla
dertli esnaf:

Dolar 5 tl ye dayandı bir türlü önüne geçilemiyor AKP böyle çözümsüzde CHP nin çözümü varmı hiç zannetmem zaten CHP iktidarlığa hiç hevesli değil hep muhalefet iyide yapsan kötüde beyler bu işi Bağımsız Türkiye Partisi Genel Bşk Sayın Haydar Baş Hoca ve ekibinden başkası çözemez oda seçime girmiyor

4
14
yanıtYanıtla
77:

:))))

yanıt0
yanıt2
kayserili:

lüks villaylan ne işin var senin gece kondu sana yeter

8
10
yanıtYanıtla
TUBA:

kibariyenin annesi zamanında haklıymış. '' şoförrrr şoförrrr '' . . anneyi dinlemezsen bak böyle olur.

17
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Anne nasıl bir beddua etti ise kadın tepetaklak oldu

yanıt2
yanıt0
gu:

şopar işte ne olacak bir süre kendini gizledi sonra açığa çıktı herşey

16
1
yanıtYanıtla
FERDİ:

anlaşıldı adam raydan çıkmış bi kere.

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title