Haberler

Kibariye, Konserini Düzenleyen Organizatöre Salam, Sucuk Aldırıp Sahneye Çıkmadı

Güncelleme:

Şarkıcı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık konser vermek için önceki gün Almanya'ya gitti. Çift, organizatöre salam ve sucuk aldırarak konsere çıkmadan geri döndü.

Şarkıcı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık, önceki gün konser vermek için Almanya'ya gitti. Ancak çiftin kendi istekleri üzerine düzenlenen konsere çıkmadan organizatörlerine sucuk ve salam aldırarak konsere çıkmadan Türkiye'ye döndüğü iddia edildi.

"KONSERDE ÖNCE SALAM, SUCUK, KAVURMA ALDIRDILAR"

Kibariye önceki gün Almanya Dortmund'daki konser için yola çıktı. Uçakta epey keyifli olan Kibariye, Instagram hesabından hayranlarına seslenmişti. Fakat şarkıcının güle oynaya gittiği konser gerçekleşemedi. Nedenini Kibariye'nin organizatörü Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına anlattı. Organizatör açıklamasında şunları söyledi: "Kibariye ve eşi uçaktan indiler. İner inmez 'Bizi Türk marketine götür. 200 euro ver' dediler. Neyse verdim, sonra 8 kangal sucuk, salam, sosis aldılar. Yedi kutu yaprak çay ve daha bir sürü şey aldılar. Ardından konser alanına gittik.

Kibariye, Konserini Düzenleyen Organizatöre Salam, Sucuk Aldırıp Sahneye Çıkmadı

"ALİ, KAPIYA ADAMINI DİKİP KONSER PARALARINI TOPLADI"

Ali Küçükbalçık konser yerinde kapının önüne adamını dikti ve bilet paralarını topladı. Sonra geldi bana 'Çok az kişi var, Kibariye konsere çıkmayacak' dedi. Ben de Kibariye'ye 'Senin adın önemli, böyle bir şey yapma' dedim ama o beni değil eşini dinlemeyi tercih etti. Bilet paralarını alıp kaçtılar. Sonra dönüş uçak biletlerini iptal etmişler."

Kibariye, Konserini Düzenleyen Organizatöre Salam, Sucuk Aldırıp Sahneye Çıkmadı

"KONSER ŞARTLARINI YERİNE GETİREMEDİLER"

Kibariye ise çıkmadığı konser programının ardından Instagram hesabından organizatörünün şartları yerine getirmediğini ifade ederek şöyle bir paylaşımda bulundu: "Dortmund konserimi üstlenmiş olan Avrupa'da organizasyon işleri yapan Cevdet Genç ve Bülent Alkan ile konser anlaşması yapmışımdır. Yapılan anlaşmamızdaki konser şartlarını yerine getiremediklerinden dolayı siz sevenlerimden özür dileyerek konserimi iptal etmek zorunda kaldım. Mağdur olan seyircilerim için başka bir anlama sağlayarak en kısa zamanda Dortmund'da yerine getiremediğim konseri yenileyeceğim siz sevenlerime duyurmak istiyorum."

Kibariye, Konserini Düzenleyen Organizatöre Salam, Sucuk Aldırıp Sahneye Çıkmadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

bağımsız:

yaa aslında hata bunlarda değil kardeşim bence hata hala bunları dinlemeye giden insanarda

54
1
yanıtYanıtla
PELİN:

Cingan oldukları için şaşmamak lazım.

46
3
yanıtYanıtla
Polat AS:

Bu iyiydi Pelin. . . Bizde de (Antep) çingeneye Cingan derler.

yanıt4
yanıt0
Tayyar Durden:

Deme öyle deme. . . İnsanları ayırt etme, ayrıştırma.

yanıt2
yanıt8
Türk vatandaşı:

Çingene işte adı üstünde çingene tiplere bak nur yok suratta şu tiplere bak

41
5
yanıtYanıtla
Adanalı:

Trakyalı sendemi onlardansın

yanıt2
yanıt0
B.S:

ŞOPARLARA ROMANLARA ÇİNGENELERE GÜVEN OLMAZ BU KİŞİLERİ KİM SANTCI YAPMIŞ Kİ

35
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

türkü şarkı dinleyeceklerine,,kuranı kerim,ilahi ,kaside ve mevlit dinlesinler,hem imanları kuvvetlenir.,türkü şarkı insanı ruh hastası yapar,,ayarını bozar,hem dünyasını hemde ahiretini yıkar.

23
9
yanıtYanıtla
Cevap 1:

Dürbünlü dayının kuran okumadığını sana kim söyledi bilader..?

yanıt2
yanıt1
Mert:

Çingene işte ne beklersin başka o yanındaki gereksiz bunu defalarca aldattı umrunda degil

27
2
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title