Haberler

    Kia'dan Ocak Ayında Aralık Ayından da Cazip Fiyatlar

    Pazardaki Pek Çok Markanın Kaçınılmaz Olarak Fiyat Artırımına Gittiği Ocak Ayında Kia, Çelik Motor'un 50. Yılı Şerefine Fiyatlarını İndirerek Yıla İyi Bir Başlangıç Yapmayı Planlıyor.

    Kampanya süresince Kia'nın B ve C segmentlerindeki başarılı temsilcileri Rio ve 3 kapı procee'd, 5 kapı cee'd hatchback ve cee'd Sportywagon'dan oluşan cee'd ailesi, Aralık ayından da düşük fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor. Kampanya kapsamında Kia Rio modeli 20,990 TL'ye, Kia cee'd hatchback modeli ise 29,981 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

    Kia, Lada, Cooper ve Avon Lastikleri, Çelik Motor Filo ve Çelik Motor LPG dönüşüm sistemleri olmak üzere toplam 6 farklı markasıyla, her geçen yıl gücünü ve itibarını artıran Çelik Motor, 50. yılına özel olarak tüm yıl boyunca birbirini destekleyen farklı kampanyalara imza atacak.

    Çelik Motor, isim ve yapısını değiştirmeden aralıksız olarak ve sadece otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Türkiye'deki en eski şirket ünvanını başarıyla taşıyor.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title