Haberler

KGM, 2018'de Bin 447 Kilometre Yol Yapacak

Güncelleme:

Karayolları Genel Müdürlüğü, 2018'de 202 km otoyol, 615 km bölünmüş yol, 630 km tek platformlu yol yapılmasını planlıyor. Bu yıl ayrıca 365 km otoyolun da ihale süreci tamamlanarak yapımına başlanacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün bu yılki başlangıç ödeneği 11 milyar lira olarak belirlendi. Bu yıl Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu Projesi kapsamında 50 kilometrelik Kemalpaşa Kavşağı-Saruhanlı Kavşağı kesimi ile 27 kilometrelik Balıkesir Batı Kavşağı-Balıkesir Kuzey Kavşağı kesimi olmak üzere toplam 77 kilometrelik kesim trafiğe açılacak. Söz konusu projenin tamamı, 2019'da hizmete girecek.

KUZEY MARMARA OTOYOLUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kuzey Marmara Otoyolunun Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı kesiminde çalışmalar devam ediyor. Otoyolun, 125 kilometrelik kesiminin bu yıl, geriye kalan kısımların ise gelecek yıl tamamlanarak trafiğe açılması hedefleniyor.

91 KÖPRÜ VE 23 TÜNEL TAMAMLANACAK

Genel Müdürlük, bu yıl sonuna kadar 615 kilometre bölünmüş yol, 630 kilometre tek platformlu yol yapacak.

Bin 475 kilometrelik yolda bitümlü sıcak karışım (BSK) ile 750 kilometre yolda ise onarım ve yenileme yapacak olan Genel Müdürlük, 11 bin 950 kilometrede sathi kaplama yapım-onarım gerçekleştirecek.

Bu yıl ayrıca 38 kilometre uzunluğunda 91 köprü ile 47 kilometrelik 23 tünel tamamlanacak.

YENİ PROJELER

Ankara-Samsun Otoyol Projesi kapsamındaki Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu ve Kırıkkale Çevreyolu kesiminin ihalesine bu yıl Yap-İşlet-Devlet (YİD) modeliyle çıkılacak.

Mersin-Erdemli-Taşucu, Aydın-Denizli otoyollarının ihalelerinin de bu yıl yapılması hedefleniyor

Kaynak: AA / Ekonomi

Karayolları Genel Müdürlüğü Orhangazi İzmir Gebze Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title