Haberler

Kezman Kimi Kastetti

Sırp Golcü, Medyanın Kendisini Kaçırmaya Çalıştığını Öne Sürerek, "Bundan Sonra Sizinle İlişkimi Kesiyorum. Kafeste Yaşamaya Alışık Değilim" Dedi.

Sırp golcü, medyanın kendisini kaçırmaya çalıştığını öne sürerek, "Bundan sonra sizinle ilişkimi kesiyorum. Kafeste yaşamaya alışık değilim" dedi.

FENERBAHÇELİ Mateja Kezman, medyaya savaş açtı. Dün Samandıra’da yaptığı açıklamada basın mensuplarına yüklenen Sırp futbolcu, "Sayenizde özel hayatım kalmadı. Ne ailemle çıkıp bir yere gidebiliyorum, ne sokakta yürüyebiliyorum. Bundan sonra sizinle ilişkimi kesiyorum. Benimle ilgili çıkacak haberlerin hepsi yalandır" diye konuştu. Artık basına konuşmayacağını belirten ve aynı sıkıntıyı sarı lacivertli bazı eski ve yeni oyuncularının da çektiğini ileri süren golcü, "Yaşadığım olaylar daha önce Ortega, Van Hooijdonk, Anelka ve Appiah’ta da yaşanmış. Demek ki burada sorun oyuncuda değil biraz da basınla ilgili" dedi. Medyanın, Türkiye’ye büyük oyuncuların ve yıldızların gelmesini istediğini, ancak bu isimler geldiğinde de bir an önce geri dönmeleri için uğraştığını savunan Kezman, şöyle devam etti:

Futbolculara hayvan muamelesi yapılıyor 

"Bu daha önce de yaşandı. Aynı şeyler tekrar oluyor. Bu konuda medyanın üzerine çok şey düşüyor. Bu oyuncuların bu kadar kolay harcanmaması gerekiyor. " Kendisine destek olan teknik direktör Zico ve takım arkadaşlarına teşekkür de eden tecrübeli oyuncu, "Belki iyi bir oyuncu değilim, ama her zaman sahada elimden geleni vermeye çalıştım" ifadelerini kullandı.

Sırp oyuncunun basın toplantısı sırasında bir hayli kızgın ve öfkeli olduğu gözlenirken, medyayı ima ederek, "Kafeste yaşamaya alışık değilim. Futbolculara hayvan muamelesi yapılıyor. Bu yüzden ne acı ki yakın zamanda 1 büyük oyuncuyu daha kaybedebilirler" dediği ortaya çıktı. Kezman’ın kimi kastettiği ise merak konusu oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title