Haberler

Kezman Az Atıyor, Öz Atıyor

Beşiktaş Derbisinde Attığı Golle Fenerbahçe'ye Şampiyonluk Yolunda Büyük Bir Avantaj Getiren Sırp Oyuncu Mateja Kezman, Ligde Az Gol Atıyor, Ama Kritik Maçlarda Ağları Havalandırmayı Başarıyor.

Beşiktaş derbisinde attığı golle Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj getiren Sırp oyuncu Mateja Kezman, ligde az gol atıyor, ama kritik maçlarda ağları havalandırmayı başarıyor.

Fenerbahçe'ye sezon başladıktan sonra transfer olan ve ligin 5. haftasında Antalyaspor maçıyla birlikte oynamaya başlayan Kezman, 23 maçta 7 gol kaydetti.

Sırp futbolcunun attığı 7 golün, 4'ü sarı-lacivertlilere 10 puan kazandırdı.

İLK GOL SİVASSPOR'A

Kezman, ligde ilk golünü 6. haftada deplasmanda Sivasspor'a attı. Sarı-lacivertliler, Sivasspor ile 1-1 berabere kalırken, Kezman'ın golüyle deplasmanda 1 puan aldı.

Fenerbahçe, 7. haftada da yine deplasmanda Konyaspor'u Kezman'ın attığı golle 1-0 yenerek, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Sırp futbolcu, 10. haftada 4-1 biten Fenerbahçe-Kayserispor maçında 2. golü, 24. haftada 3-0 biten Fenerbahçe-Konyaspor maçında 2. golü ve 25. haftada sarı-lacivertlilerin 4-0 kazandığı deplasmandaki Bursaspor maçında 2. golü attı.

DERBİLERDE 6 PUANLIK GOLLER

Kezman, derbi maçlarda hem Galatasaray'a hem de dünkü maçta Beşiktaş'a gol atmayı başararak, takımına 6 puan kazandırdı.

Ligde ilk yarıda 16. haftada Kadıköy'deki Galatasaray maçında 25. dakikada attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi. Karşılaşma 54. dakikada Ümit Karan'ın attığı golle 2-1 Fenerbahçe lehine sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin en kritik maçında dün akşam da BJK İnönü Stadı'nda 1-0 biten Beşiktaş karşılaşmasında 12. dakikada galibiyet golünü atan Kezman, sarı-lacivertlilere şampiyonluk yarışında en önemli 3 puanı kazandırdı.

KEZMAN'IN GOLLERİ

Mateja Kezman'ın ligde attığı goller şöyle:

Hafta Maç Skor Gol Sayısı

6. hafta Sivasspor-Fenerbahçe 1-1 1

7. hafta Konyaspor-Fenerbahçe 0-1 1

10. hafta Fenerbahçe-Kayserispor 4-1 1

16. hafta Fenerbahçe-Galatasaray 2-1 1

24. hafta Fenerbahçe-Konyaspor 3-0 1

25. hafta Bursaspor-Fenerbahçe 0-4 1

31. hafta Beşiktaş-Fenerbahçe 0-1 1

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title