Haberler

Key Seçime Yetişmeyecek

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Konut Edindirme Yardımı (Key) Hesaplarının Ödemesi İçin Yasanın Çıkmasından Sonra 3-5 Aylık Ön Çalışmaya İhtiyaç Olduğunu Bildirdi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının ödemesi için yasanın çıkmasından sonra 3-5 aylık ön çalışmaya ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Başbakan Yardımcısı Şener, Polatlı'da katıldığı 1. Uluslararası Gordion Sanat Festivali'nden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şener, KEY hesaplarının ödenmesi konusundaki bir soru üzerine, bu konudaki çalışmanın seçim yatırımı olarak değerlendirilmesini eleştirerek, bunun aylar önceden açıklanan ve bu açıklamalar çerçevesinde Meclise gönderilen bir yasa tasarısı olduğunu söyledi. Yasanın bugün çıkması halinde bile tespit çalışmaları nedeniyle uygulamanın doğal olarak seçime kadar yetişemeyeceğini vurgulayan Şener, “Çünkü nereden bakarsanız bakın 3-5 aylık ön çalışmaya ihtiyaç var” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title