Haberler

Kevın Yost, The Hall İstanbul’da

Kevin Yost, Amerika'nın küçücük bir kasabasından dünyaya açılan yolculuğunda İstanbullu müzik severler ile The Hall İstanbul'da buluşuyor.

Fusion jazz'ın günümüzdeki ustaları arasında gösterilen Kevin Yost, "One Starry Night" albümü ile 50.000'den fazla satarak, hem DJ hem de prodüktör olarak uluslararası alanda saygınlık kazandı. Genç yaşta başladığı müzikal kariyerine sayısız başarı sığdıran bu müzik adamı, The Hall İstanbul'da 26 Kasım gecesini unutulmaz kılmaya geliyor…

Kevin Yost, Chuck Mangione ve Miles Davis gibi efsane isimlerin etkisinde kalarak daha çocuk denecek yaşta jazz müzikle tanıştı. Jazz ve house müziği büyük ustalıkla harmanlayan Kevin Yost, I! Records etiketi ile pek çok remix'e imza atarak kendine has tarzı ile beğeni topladı.

Guidance Records'dan yayınlanan ilk Ep'si ""Unprotected Sax" ile elde ettiği başarının ardından, 1997 yılında i! Records etiketi ile yayınlanan ikinci EP'si "Night of a 1000 Drums" müzik otoritelerince "Yılın En iyi House Müzik Prodüksiyonu" olarak gösterildi. Acid Jazz riflerinin etkisiyle Jazz\House Fusion olarak adlandırılan yepyeni bir tür yaratan Yost, en büyük başarısını "One Starry Night" isimli albümüyle yakaladı.

Bugüne kadar; Unprotected Sax, Night of a 1000 Drums, Dawn Approaches, The Stick&Stones gibi birçok başarılı EP yayınlayan Yost, Kodo Drummers'ın "The Hunted", Josh Wink'in "6th Sense", Eric Clapton'ın "I Get Lost" ve Everything But The Girl'un "Five Fathoms" parçalarına yaptığı remix'ler ile uluslararası alanda saygınlık kazandı.

En iyi house prodüktörleri arasına adını altın harflerle yazdıran Kevin Yost, İstanbullu müzik severlerin uzun zamandır beklediği DJ performansı için The Hall İstanbul sahnesinde… Açılışını Fuchs'un yapacağı 26 Kasım gecesini takvimlerinize, gecenin size getirdiklerini de günlüklerinize not etmeyi unutmayın…

http://www.myspace.com/kevinyost

Etkinlik bilet fiyatı: 25 TL

Kapı açılışı: 23:00

Program: KEVIN YOST

FUCHS

Tüm The Hall partilerinin biletleri, Biletix ve organizasyon gecesi The Hall Istanbul gişeden temin edilebilir.

Etkinliklerle ilgili detaylı bilgilere www.thehallistanbul.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

İstanbul'un Sıradışı Performans Merkezi: The Hall...

Beyoğlu'nun tam merkezinde, 135 senelik tarihi kilisenin içinde farklı bir dünya sunuyor size The Hall Istanbul... Sıradışı bir eğlence tarzıyla karşılaşacağınız The Hall'da birçok alternatif fikri hayata geçirmek mümkün. Sanatsal etkinliklerden doğum günü kutlamalarına, kurumsal organizasyonlardan, konsept partilere kadar geniş bir yaratıcılık ve hareket imkanı sunuluyor.

The Hall'da mekanların özel ve farklı tasarımı sayesinde değişik bir tecrübe yaşama şansınız oluyor. Birbirine açılan odalar, avlu ve iki ayrı salondan oluşan mekanın mimarisi, ileri ses ve ışık teknolojisi, güçlü teknik ekipman desteği ile The Hall birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapabiliyor.

Konsepti oluşturan yaratıcı ekip, mekanın dinamizmi, hem yerel hem uluslararası bağlantılar, The Hall'u standart bir etkinlik merkezinden çok öteye taşıyarak etkinlik zamanları kapılarını açan bir "fikir fabrikasına" dönüştürüyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title